Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fiul liderului miscarii Fratii Musulmani a fost ucis in violentele de la Cairo

Antena3 Antena3,
Fiul liderului miscarii Fratii Musulmani a fost ucis in violentele de la Cairo

Fiul lui Mohamed Badie, liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, a fost impuscat mortal, vineri, la Cairo, in confruntarile cu fortele de ordine, anunta surse din cadrul organizatiei islamiste, citate de. continuă pe Antena3

Fiul liderului miscarii Fratii Musulmani a fost ucis in violentele de la Cairo

Un fiu al lui Mohamed Badie, liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, a fost impuscat mortal, vineri, la Cairo, in confruntarile cu fortele de ordine, potrivit unor oficiali egipteni, scrie.

Fiul liderului miscarii Fratii Musulmani, ucis in confruntarile din Cairo

Fiul lui Mohamed Badie, liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, a fost impuscat mortal, ieri, la Cairo, in confruntarile cu fortele de ordine, anunta surse din cadrul organizatiei islamiste, citate de AFP.

Premierul Egiptului cere desfiintarea miscarii islamiste Fratii Musulmani.

Premierul Egiptului, Hazem el-Beblawi, cere desfiintarea miscarii islamiste Fratii Musulmani, aflata la originea organizarii protestelor fata de lovitura de stat militara din 3 iulie, care a avut ca efect demiterea si arestarea presedintelui Mohamed Morsi, informeaza Mediafax.

Fratii Musulmani afirma ca politia a ucis peste 100 de manifestanti pro-Morsi in asalt

Miscarea Fratii Musulmani a declarat, miercuri, ca peste 100 de sustinatori ai fostului presedinte islamist Mohamed Morsi au fost ucisi, iar alti 2. 000 au fost raniti miercuri, in asaltul politiei asupra.

Premierul Egiptului cere desfiintarea organizatiei islamiste Fratii Musulmani. Peste 800 de morti in confruntarile din ultimele zile

Premierul Egiptului, Hazem el-Beblawi, cere desfiintarea miscarii islamiste Fratii Musulmani, aflata la originea organizarii protestelor fata de lovitura de stat militara din 3 iulie, care a avut ca efect.

Fratii Musulmani indeamna la mobilizare dupa rugaciunea de vineri.

Miscarea islamista Fratii Musulmani a facut apel la manifestatii in Cairo, in cadrul unei vinere a furiei, dupa noi atacuri impotriva fortelor de securitate egiptene, care i-au dispersat violent, miercuri, pe sustinatorii lui Mohamed Morsi, ceea ce a cauzat moartea a sute de persoane, transmite Mediafax. In timp ce mai multe tari au condamnat aceste violente sangeroase, cele 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU au indemnat joi seara partile implicate in conflict sa dea dovada .

Fratii Musulmani fac apel la o manifestatie, joi, la Cairo

Fratii Musulmani, confreria din care provine presedintele demis Mohamed Morsi, le-au cerut joi sustinatorilor lor sa protesteze la Cairo, la o zi de la dispersarea sangeroasa a reuniunilor lor de catre fortele.

Fratii Musulmani fac apel la o manifestatie, joi, la Cairo.

Fratii Musulmani, confreria din care provine presedintele demis Mohamed Morsi, le-au cerut joi sustinatorilor lor sa protesteze la Cairo, la o zi de la dispersarea sangeroasa a reuniunilor lor de catre fortele de ordine, transmite Mediafax. Acest apel genereaza temeri privind o noua izbucnire a violentelor in aceasta tara care a cunoscut, miercuri, cea mai sangeroasa zi din istoria sa recenta, cu peste 460 de morti si 3. 572 de rani, potrivit unui bilant oficial. Dupa dispersarea, miercuri, a .

Un cameraman al postului Sky News a fost ucis in timpul manifestatiilor de la Cairo

Un cameraman al postului britanic de televiziune Sky News, Mick Deane, a fost ucis, miercuri dimineata, la Cairo. Operatorul Mick Deane lucra pentru SkyNews de 15 ani, la Washington si Ierusalim. Postul de.

Al doilea lider ca importanta din organizatia terorista Boko Haram a fost ucis

Armata nigeriana a declarat miercuri ca l-a ucis pe al doilea lider ca importanta din gruparea terorista Boko Haram, in urma ciocnirilor armate de la inceputul lunii august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )