Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fiul presedintelui LPF, accident teribil in Capitala. Imagini exclusive

Antena3 Antena3,
Fiul presedintelui LPF, accident teribil in Capitala. Imagini exclusive

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Mario Iorgulescu abia isi cumparase o masina puternica. Acesta a pierdut controlul volanului si a. continuă pe Antena3

Fiul presedintelui LPF, accident teribil in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Mario Iorgulescu abia isi cumparase o masina puternica. Acesta a pierdut controlul volanului si a.

Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident grav de circulatie, pe soseaua Chitilei din Capitala, in urma caruia un tanar de 24 de ani, care conducea regulamentar,.

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

inca un ACCIDENT teribil in Bucuresti: PRAF s-au facut! Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a.

ACCIDENT TERIBIL! Un autocar plin cu moldoveni a intrat intr-un copac, in Romania! Soferul ar fi adormit la volan

Un accident cumplitm in care a fost implicat un autocar plin cu moldoveni, s-a produs sambatain apropierea statiunii Eforie Nord. Vehiculul, in care se aflau 57 de pasageri si doi soferi ce se intorcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )