Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident grav de circulatie, pe soseaua Chitilei din Capitala, in urma caruia un tanar de 24 de ani, care conducea regulamentar,. continuă pe B1

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

Fiul presedintelui LPF, accident teribil in Capitala. Imagini exclusive

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Mario Iorgulescu abia isi cumparase o masina puternica. Acesta a pierdut controlul volanului si a.

Fiul presedintelui LPF, accident teribil in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Mario Iorgulescu abia isi cumparase o masina puternica. Acesta a pierdut controlul volanului si a.

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

Cine este barbatul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu

Soferul care a murit duminica dimineata, in accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, pe Soseaua Chitila din Capitala, este un tanar din Chitila, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani.

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )