Libnet.ro
UNICEF

16:45

Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Mai multe decizii de eliberari din functii, semnate de premierul Florin Citu, au fost publicate marti in Monitorul Oficial. Aceste persoane, de la consilieri de stat pana la secretari de stat, au facut parte din echipa guvernamentala a fostului premier Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

CLAUDIU NASUI: Mai multi oameni vor lucra la procesarea dosarelor de rambursare la schemele de ajutor de stat COVID

Platforma IT in care sunt depuse dosarele pentru schemele de ajutor de stat COVID-19 a fost imbunatatita in asa fel incat acestea sa fie procesate mai rapid, iar numarul celor care se vor ocupa de procesarea dosarelor de rambursare a fost suplimentat, a scris ministrul Economiei, Claudiu Nasui, pe propria pagina de Facebook.

Premierul Citu ii da afara din Guvern pe oamenii plantati de Ludovic Orban

Premierul Florin Citu a eliberat din functii mai multi apropiati ai lui Ludovic Orban, numiti de acesta in aparatul guvernamental pe cand era seful Executivului. Deciziile de eliberare din functie semnate de Citu au fost publicate in Monitorul Oficial.

Florin Citu a inceput curatenia in Guvern. Noua oameni din echipa Orban, dati afara

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, a semnat demiterea a noua oameni din echipa lui Ludovic Orban, printre acestia fiind consilierii de stat Tanase Stamule si Sebastian Bodu, dar seful Corpului de control, Dragos Tanasoiu.

Daniel Dragos Tanasoiu - eliberat din functia de sef al Corpului de control al prim-ministrului

Daniel Dragos Tanasoiu a fost eliberat din functia de secretar de stat, sef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Citu publicata, marti, in Monitorul Oficial, scrie Agerpres. Prin alte decizii, seful Executivului a aprobat eliberarea din functie a mai multor consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului: Tanase Stamule, Radu Nicolescu, Ionel Roiban, Sebastian Bodu, Dan Stefan Meran, Vlad-Adrian Tone.

Satul premierului Florin Citu, plin de gropi si noroi. Localnicii spera ca acest chin sa ia sfarsit

Strazile satului copilariei premierului Florin Citu arata ca dupa bombardament. Iar atunci cand ploua sau ninge, cu greu se mai poate circula pe ele.

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, a sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

PSD, critici pentru Florin Citu: Minti non-stop pe banii tarii, iar contribuabilii si firmele romanesti platesc!

Partidul Social Democrat sustine ca premierul Florin Citu condamna companiile cu capital local la disparitie.

Florin Citu: Romania solicita inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer

Premierul Florin Citu a precizat ca a fost aprobata marti transmiterea catre Comisia Europeana a cererii ca Romania sa beneficieze de inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )