Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Mergea il intalneste pe Novak Djokovici la Rogers Cup

Antena3 Antena3,
Florin Mergea il intalneste pe Novak Djokovici la Rogers Cup

Tenismenul Forin Mergea si coechipierul sau indian Rohan Bopanna, favoritii numarul 4, il vor intalni in turul al doilea al Rogers Cup pe liderul clasamentului mondial de simplu, sarbul Novak Djokovici, care. continuă pe Antena3

Un tenismen roman va juca impotriva lui Novak Djokovici, liderul mondial ATP

Novak Djokovici este omul numarul 1 in tenisul mondial, iar un meci impotriva sa nu poate fi decat un motiv de mare onoare.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovici in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala, o va intalni pe jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici, locul 23 WTA, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto,.

Rogers Cup: Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovic in turul doi

Jucatoarea sarba Jelena Jankovic, locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto Canada), unde o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Rogers Cup

Simona Halep si-a aflat, marti seara,adversara din Turul 2 de la turneul canadian Rogers Cup de la Toronto, din meciul Jankovic - Garcia. Meciul dintre Halep si Jankovic este programat miercuri si va live text pe onlinesport. ro .

Italianca Karin Knapp, batuta la zero la turneul Rogers Cup de la Toronto

Italianca Karin Knapp, locul 35 WTA, a fost invinsa de compatrioata sa Roberta Vinci, in primul tur al turneului Rogers Cup de la Toronto, cu un umilitor 6-0, 6-0, in mai putin de o ora, scrie ziare. com. Turneul de.

Rogers Cup: Venus Williams, eliminata din primul tur

Venus Williams a parasit inca din primul tur Rogers Cup, sportiva din SUA cap de serie numarul 14) fiind invinsa de Sabine Lisicki, scor 6-0, 6-3. La Monteal, Gael Monfils, Bernard Tomic si Gilles Simon au ajuns in turul doi.

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a ratat calificarea in finala turneului de la Washington

Echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna a fost invinsa de fratii Bob si Mike Bryan cu scorul 6-3, 6-4, in semifinalele tuneului de la Washington, informeaza Mediafax. Aceasta a fost prima infrangere a romanului in.

Florin Mergea si Rohan Bopanna rateaza calificarea in finala la Washington dupa ce au fost invinsi de fratii Bryan

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India) a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul american Bob si Mike Bryan, cap de serie numarul 1, in semifinalele turneului de 500 de puncte de la Washington, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )