Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Mergea s-a calificat in turul doi al probei de dublu mixt la Wimbledon

B1 B1,
Florin Mergea s-a calificat in turul doi al probei de dublu mixt la Wimbledon

Perechea Florin Mergea/Elina Svitolina Romania/Ucraina) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Mergea si Svitolina au. continuă pe B1

Wimbledon: Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi; Andeea Mitu, eliminata de Agnieszka Radwanska

Irina Camelia Begu a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, jucatoarea noastra eliminand-o pe Virginie Razzano, din Franta. Intr-o alta partida a zilei, Andeea Mitu a fost invinsa de Agnieszka Radwanska favorita numarul patru).

Romanul Horia Tecau s-a calificat in turul doi la dublu, la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la Wimbledon. Cei doi au trecut in primul tur de cuplul finlandez Henri Kontinen/Jarkko .

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului de la Wimbledon

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon. Begu s-a impus in fata frantuzoaicei Virginie Razzano, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, scrie Mediafax. Romanca va.

Florin Mergea, invins in primul tur, la dublu, la Wimbledon

Florin Mergea a pierdut, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul de dublu, din prima runda a turneului de la Wimbledon. Cei doi au fost invinsi de spaniolii Marcel Granoillers/Marc Lopez, cap de serie numarul 6, cu scorul de 7-67), 1-6, 2-6, 6-3, 1-6.

Horia Tecau in turul doi la Wimbledon

Jucatorul Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de dublu de la Wimbledon dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata finlandezilor Henri Kontinen/Jarkko Nieminen.

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi

Roger Federer, cap de serie numarul patru, s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fostul lider mondial trecand fara emotii de Paolo Lorenzi, scor 6-1, 6-1, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )