Libnet.ro
UNICEF

10:46

FMI, ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FMI, ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale. continuă pe Wall-Street Ro

FMI, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

FMI critica dur pensiile speciale ale parlamentarilor: in trecut au fost o povara fiscala pentru Romania. Aceste privilegii pot compromite reformele are au imbunatatit finantele publice (VIDEO)

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la.

FMI, reactie DURA la Legea pensiilor speciale pentru alesi

Fondul Monetar Internationale este extrem de ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI in Romania.

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu.

Teodor Atanasiu dezvaluie planul PNL privind pensiile speciale

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, joi, ca PNL va anula pensiile speciale pentru parlamentari cand va avea majoritate in Parlament.

Liberalii n-au votat pensiile speciale, dar nici nu refuza banii: Vrem, nu vrem, pensii speciale avem, Unde-i lege, nu-i tocmeala, Sunt niste bani pe care mi-i acorda o lege si nu gasesc de ce ar fi normal sa renunt la ei

Legea pensiilor speciale pentru parlamentari a starnit revolta in randul cetatenilor. Potrivit proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, votat zilele trecute in Parlament, un parlamentar.

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi pentru, 124 voturi impotriva si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax .

Pensiile speciale: parlamentarii care pot incasa 1.000 de euro

La doar 45 de zile dupa ce a fost initiata, legea privind pensiile deputatilor si senatorilor este la un pas de a intra in vigoare, liberalii anuntand ca nu au motive sa se adreseze Curtii Constitutionale CCR).

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )