Libnet.ro
UNICEF

05:00

Focuri de arma in centrul Barcelonei, mai multe persoane fiind ranite

Adevărul Adevărul,
Focuri de arma in centrul Barcelonei, mai multe persoane fiind ranite

Mai multe persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce doi indivizi au deschis focul in centrul Barcelonei, intr-o zona turistica, informeaza site-ul cotidianului El Pais. continuă pe Adevărul

Focuri de arma in centrul Barcelonei: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce doi indivizi au deschis focul in centrul Barcelonei, intr-o zona turistica.

Atac armat in fata unui hotel din centrul Barcelonei. Cel putin doua persoane au fost ranite

Un individ inarmat a deschis focul marti dupa-amiaza la intrarea intr-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, doua persoane fiind ranite, relateaza El Pais, citand politia locala.

Focuri de arma in Barcelona. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce doi indivizi au deschis focul in centrul Barcelonei, informeaza site-ul cotidianului El Pais. Atacul armat a avut loc marti dupa-amiaza in.

Nudistii, filmati la plaja de o drona. Mai multe persoane se tem ca pozele in care apar goale vor fi facute publice

Nudistii care se relaxau pe una dintre cele mai populare plaje de acest fel din Marea Britanie se tem ca au fost filmati cu ajutorul unei drone trimise de un voyeur.

Cel putin doi raniti, dupa un atac armat in fata unui hotel din centrul Barcelonei

Un individ inarmat a deschis focul marti dupa-amiaza la intrarea intr-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, provocand cel putin doi raniti, relateaza agentiile DPA si EFE citand politia locala.

METEO: O noua avertizare de CANICULA in Bucuresti si mai multe judete din tara

In acest weekend,Capitala si mai multe judete se vor confrunta cu un cod portocaliu de canicula, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Romania nu scapa de canicula. Meteorologii au emis pentru miercuri si voi noi avertizari. Conform ANM, valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, fiind instituit cod galben de can.

Procurorii au blocat averi de aproape 150 de milioane de euro in 2015. Cele mai multe sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie

Averi de aproape 150 de milioane de euro au fost blocate de procurori in prima jumatate a anului. Cele mai mari sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie, in care anchetatorii au considerat ca bunurile au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )