Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fonduri europene in agricultura 2015. Cand se pot depune primele cereri de finantare

Adevărul Adevărul,
Fonduri europene in agricultura 2015. Cand se pot depune primele cereri de finantare

Cei care vor sa-si inceapa o afacere cu fonduri europene in agricultura in 2015 pot obtine banii pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020. continuă pe Adevărul

Fonduri europene pentru tineri. Pana cand se pot depune proiecte in agricultura

Ministerul Agriculturii a dat startul de depunere a proiectelor pentru tinerii care vor sa obtina fonduri europene in agricultura.

Ministrul Agriculturii: Cei care depun proiecte pentru fonduri europene vor primi un raspuns in 37 de zile

Fermierii care vor depune proiecte finantate cu fonduri europene vor primi un raspuns in 37 de zile, plus-minus 10 zile, autoritatile incercand astfel sa creasca gradul de absorbtie a fondurilor, a declarat.

Fonduri europene pentru o plantatie de capsuni

Cei care vor sa faca o afacere in domeniul agriculturii se pot gandi si la o plantatie de capsuni cu ajutorul unor fonduri europene.

CEC: Proiectele din fonduri europene trebuie implementate pana in septembrie

Beneficiarii de fonduri europene din exercitiul 2008-2014 trebuie sa implementeze integral proiectele pana la 30 septembrie, altfel pierd granturile obtinute, de aceea 2015 este foarte complicat pentru toata lumea, considera Ramona Ivan, directia.

DNA, la APIA Olt. Firmele controlate de barosanii PSD raman fara fonduri europene de milioane de euro ?

DNA a descins la APIA Olt, unde se ridica documente vizand incasari ilegale de fonduri europene. Ar fi vizate firme controlate de deputatul PSD Dan Ciocan, de deputatul PSD Alex Stanescu, de presedintele Consiliului Judetean Olt, Paul Stanescu, conform unor surse judiciare.

Fonduri europene pentru o plantatie de rosii

Cei care vor sa obtina fonduri europene pentru o plantatie de rosii trebuie sa se grabeasca cu proiectul intrucat ar fi nevoie sa inceapa lucrarile.

Fonduri europene pentru livezi. Ce cheltuieli sunt eligibile

Fondurile europene pentru livezi urmeaza sa se acorde prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020.

GALERIE FOTO. Teodorovici si Nica au depus juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene. Cum a reactionat fostul presedinte Basescu

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Teodorovici si Nica au depus, luni, juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus juramantul de investitura ca ministri la Finante si la Fonduri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene si numit in cea de ministru al Finantelor, seful statului semnand si decretul de numire a lui Marius Nica in functia de ministru al Fondurilor Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )