Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fonduri europene pentru primarii, necesare crearii de silozuri si abatoare

Adevărul Adevărul,
Fonduri europene pentru primarii, necesare crearii de silozuri si abatoare

Unul dintre amendamentele la Regulamentul privind Politica de Dezvoltare Rurala, depuse chiar de catre fostul vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala din cadrul Parlamentului European, prevede ca primariile sa aiba posibilitatea de a deveni beneficiari ai fondurilor europene si de a construi in localitatile pe care le administreaza silozuri si abatoare. continuă pe Adevărul

Fraudele cu fonduri europene sunt mai mari decat cele raportate - presa.

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale Uniunii Europene in 2010, relateaza publicatia electronica EUobserver. com, potrivit Mediafax. Extinderea activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene este cu adevarat socanta . ) Consideram ca suma reala este mult mai mare, a declarat joi comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding. Anul trecut, bugetul Uniunii Europene a fost de 125,5 miliarde .

Fraudele cu fonduri europene, mai mari decat se credea initial. Reading cere o lege federala

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale UE in 2010. Cifrele activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene sunt cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )