Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 1.200 de detinuti AU EVADAT. Este cea mai mare evadare din istorie!

Antena3 Antena3,
Peste 1.200 de detinuti AU EVADAT. Este cea mai mare evadare din istorie!

Peste 1. 200 de detinuti dintr-o inchisoare din Yemen au evadat, in urma unor confruntari violente cu fortele de ordine. Printre acestia se numara si suspecti Al-Qaeda. Incidentul a. continuă pe Antena3

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Forbes. Cine este cea mai bine platita artista in anul 2015

Cantareata Kate Perry este cea mai bine platita artista a anului 2015, potrivit topului intocmit de Forbes.

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

Cultura si obiceiurile fascinante ale celtilor, dezvaluite printr-un festival desfasurat langa cea mai mare necropola celtica descoperita in Romania

Weekendul acesta, complexul balnear Baile Figa gazduieste un festival inedit, care vine sa dezvaluie cultura si obiceiurile fascinante ale celtilor, care au convietuit cu dacii pret de cel putin 150 de ani. Locatia nu a fost nici ea aleasa intamplator, in apropiere de Baile Figa si de Beclean descoperindu-se una dintre cele mai mari necropole celtice, cu peste 100 de morminte.

Cea mai mare actiune de ecologizare a fluviului Dunarea realizata vreodata in Romania

Luni va avea loc cea mare actiune de ecologizare a fluviului Dunarea realizata vreodata in Romania. Actiunea este organizata pentru a sarbatori a unsprezecea editie a Zilei Dunarii, la care sunt chemati toti locuitorii si iubitorii Deltei.

Rubrica meteo cu cea mai MARE audienta cand prezentatoarea SE iNTOARCE la harta

In Romania nu exista asa rubrica meteo si, de fapt, nici in Europa. Poate doar unele prezentatoare ale rubricii sport sa mai faca barbatii sa ridice interesati din sprancene. Ei bine, prin comparatie, in.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

Cea mai mare greseala comisa de cei care folosesc lentile de contact

Lentilele de contact, cu sau fara dioptrii, colorate sau nu, au devenit tot mai populare datorita comoditatii pe care o ofera, insa necesita o ingrijire sporita pe care nu toti purtatorii o ofera), scrie lyla. ro.

Jean Francois Fallacher, Orange: Cea mai importanta decizie a carierei a fost sa trec de pe cercetare in vanzari

Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania, cea mai mare companie de telefonie mobila, cu peste 10 milioane de clienti, spune ca cea mai importanta decizie a carierei sale a fost chiar la inceput cand s-a mutat din domeniul cercetarii in zona de.

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine

F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )