Libnet.ro
UNICEF

10:30

Forbes: Dr. Dre, muzicianul cu cele mai mari venituri in 2012

B1 B1,
Forbes: Dr. Dre, muzicianul cu cele mai mari venituri in 2012

Artistul hip-hop Dr. Dre a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat muzician in 2012, cu peste 100 de milioane de dolari. in varsta de 47 de ani, Dr. Dre este unul dintre cei mai apreciat artisti din. continuă pe B1

Peste 26 de mii de locuri de munca vacante in economie. Cele mai mari rate ale locurilor de munca vacante s-au inregistrat in sanatate, iar cele mai mici in industria extractiva

In trimestrul III 2012, rata locurilor de munca vacante a fost de 0,63%, in crestere cu 0,04 puncte procentuale fata de trimestrul precedent, a anuntat joi, Institutul National de Statistica INS). Comparativ cu acelasi trimestru al anului 2011, rata locurilor de munca vacante a scazut cu 0,05 puncte procentuale. Numarul locurilor de munca vacante a fost de 26. 500, in crestere cu 1. 800 locuri de munca vacante fata de trimestrul anterior. In comparatie cu trimestrul similar al anului 2011, numarul locurilor de munca vacante a scazut cu 1200.

Business Report: Aveti datorii prea mari la Fisc? Vi le puteti esalona pe sapte ani; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai bune randamente din chirii; Mark Mobius: Bursa din Romania, prea mica pentru companiile private; Ce se intampla daca magazine

Traicu: Instanta a suspendat executarea silita a activelor Oltchim. Ieri, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Decizia va sosi in scris la. ePatrol, masina de politie din anul 2025. Salonul Auto de la Los Angeles nu este doar locul unde vor fi vazute cele mai noi modele ale companiilor auto. Pentru a noua.

Romania cumpara gaz de la GDF Suez Ungaria, la preturi mai mari decat importa de la Gazprom

Romania importa gaze la preturi foarte mari, in timp ce GDF Suez Romania cumpara de la GDF Suez Ungaria, la preturi mai mari, decat importa de la Gazprom. Aceasta releva un document oficial publicat pe.

Spectaculos: Top 10 cele mai frumoase lovituri din tenis in 2012 (VIDEO)

ATP le-a facut cadou fanilor tenisului un clip care aduna cele mai frumoase lovituri si schimburi de mingi din 2012. Din Top 10 nu lipsesc regii tenisului, Andy Murray, cu o aparitie, Rafa Nadal si Roger Federer,.

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic.

FOTO si TOP 10: Care sunt si cum arata cele mai RAPIDE TRENURI din lume.

Desi SUA pare, de multe ori, cu un pas inaintea Europei din punct de vedere tehnologic, lucrurile stau diferit atunci cand vine vorba despre trenurile de mare viteza. California avanseaza, cu pasi marunti, pe calea inceperii construirii unei retele de transport feroviar de mare viteza, capabila sa lege orasele San Francisco, Los Angeles si San Diego, conform businessinsider. com. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Costul investitiei este .

O retea de hackeri romani, in spatele celei mai mari fraude bancare din Australia.

Autoritatile din Australia, in colaborare cu Politia Romana, au arestat mai multi suspecti romani, care faceau parte dintr-o grupare de hackeri, potrivit Herald Sun. Romanii sunt acuzati de cea mai mare frauda cu carti bancare din Australia. Potrivit unui raport al autoritatilor, gruparea ar fi furat datele de pe cardurile a peste 500 de mii de australieni si a incasat peste 30 de milioane de dolari. Ei comiteau infractiunile de la distanta, din Romania. Se foloseau de o slabiciune a .

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, una dintre cele mai importante de la lansare

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, cu un look modificat si cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importanta modificare efectuata de la lansarea.

Una din cele mai populare bauturi poate face minuni impotriva cancerului. Beneficiile pe care nu le stiai pana acum

Beneficiile cafelei asupra organismului au fost mult dezbatute si documentate pana acum. S-a ajuns la concluzia ca antioxidantii, gasiti in boabele de cafea, si cofeina ne ajuta sa ne concentram mai bine, imbunatatesc.

FIFA a decis: Top trei cele mai frumoase goluri din 2012 (VIDEO)

FIFA a anuntat care sunt cele trei reusite nominalizate la finala pentru cel mai frumos gol al anului 2012. in top trei au intrat reusita lui Falcao, de la Atletico Madrid, un gol marcat de brazilianul Neymar, dar .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )