Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un agent sef de la Penitenciarul Colibasi a fost trimis in judecata pentru ca a dus unor detinuti 11 telefoane mobile

B1 B1,
Un agent sef de la Penitenciarul Colibasi a fost trimis in judecata pentru ca a dus unor detinuti 11 telefoane mobile

Un agent sef alPenitenciaruluiColibasi a fost trimis in judecata pentru ca a introdus in inchisoare 11 telefoane mobile si le-a distribuit unor detinuti, scrie Mediafax. Gheorghe. continuă pe B1

Lionel Messi, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Argentinianul si starul Barcelonei, Lionel Messi, va fi trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala, scrie BBC. Un judecator spaniol a respins recursul inaintat de Lionel Messi, in care fotbalistul stipula ca tatal sau era responsabil de finantele familiei.

Un agent de la Penitenciarul Colibasi ducea detinutilor telefoane mobile

Un agent sef de la Penitenciarul Colibasi a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a dus unor detinuti 11 telefoane mobile, pentru care a primit in schimb, de la rudele acestora, 1. 900 de lei si 500 de euro.

Lionel Messi, trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala

Argentinianul Lionel Messi va fi trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala, informeaza BBC. Un judecator spaniol a respins recursul inaintat de Messi, in care fotbalistul preciza ca tatal.

Agent sef din Penitenciarul Colibasi, trimis in judecata dupa ce a dat telefoane mobile unor detinuti

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au finalizat cercetarile in cazul agentului sef de penitenciar Gheorghe Adrian Georgescu din cadrul Penitenciarului Colibasi si l-au trimis in judecata pentru luare de mita si introducerea in mod ilicit in penitenciar a unor telefoane mobile. Georgescu era arestat preventiv intr-o alta cauza.

Comisar de politie din Bacau, trimis in judecata pentru ca ar fi refuzat sa lucreze un dosar de inselaciune

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau au trimis in judecata un comisar de la Politia Judeteana Bacau pentru abuz in serviciu. Ofiterul din Onesti este acuzat de faptul ca, timp de un an si.

Vasluian trimis in judecata dupa ce a distrus un aparat intr-o sala de jocuri

Un tanar de 27 ani, din Vaslui a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui sub acuzatia de distrugere, dupa ce a spart un aparat dintr-o sala de jocuri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )