Libnet.ro
UNICEF

12:45

A fost deschis Bulevardul Uranus la Buzesti-Berzei: atentie la sensuri unice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost deschis Bulevardul Uranus la Buzesti-Berzei: atentie la sensuri unice

Bucurestenii pot circula, de duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Buzesti-Berzei al noului bulevard Uranus - care va face legatura intre nordul si sudul Capitalei , a anuntat primarul Sorin Oprescu, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

S-A DESCHIS CIRCULATIA pe tronsonul Buzesti-Berzei al bulevardului Uranus

Bucurestenii pot circula, de duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Buzesti-Berzei al noului bulevard Uranus - care va face legatura intre nordul si sudul Capitalei -, a anuntat primarul Sorin Oprescu, potrivit car.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a inaugurat duminica bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus si a deschis artera circulatiei rutiere

Primaria Capitalei a inaugurat duminica primul segment din bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus si a deschis artera circulatiei rutiere. Astfel, soferii vor avea o alternativa la Calea Victoriei putand sa ajunga de la Piata Victoriei pana la Vasile Parvan in cateva minute. Lucrarea a inceput in decembrie 2009 si se ridica la circa 160 milioane de lei/35 milioane de euro. Acesta este unul dintre cele mai controversate proiecte facute de Primaria Capitalei deoarece municipalitatea a demolat mai multe cladiri monument istoric existand suspiciuni de ilegalitate. Mai mult, inaugurarea s-a facut desi in urma cu cateva zile Tribunalul Bucuresti a suspendat planurile de urbanism care stabileau traseul drumului si autorizatiile de construire pentru segmentul cuprins intre bd. Calea Grivitei si Dinicu Golescu.

FOTOGALERIE Situatie bizara in Bucuresti: La cateva saptamani dupa terminarea lucrarilor la bulevardul Buzesti - Berzei- Uranus, Tribunalul Bucuresti a suspendat autorizatiile de construire

Tribunalul Bucuresti a suspendat pe 7 ianuarie planurile urbanistice zonale care bat in cuie traseul Bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus si in baza carora s-a demontat Hala Matache, monument istoric, pentru a putea fi mutata pe alt amplasament. In plus, instanta a suspendat si autorizatiile de construire in baza carora s-a construit tronsonul de drum cuprins intre bd. Dinicu Golescu si Calea Grivitei. Decizia instantei vine insa dupa ce Primaria Capitalei a finalizat lucrarile, bulevardul urmand sa fie inaugurat in urmatoarele zile. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata bulevardul.

Primaria Capitalei nu poate face receptia bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus. Artera va fi deschisa cu autorizatie de functionare temporara

Primaria Capitalei va deschide circulatiei bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus cu autorizatie de functionare temporara, a declarat arhitectul sef al Capitalei Gheorghe Patrascu. Asta deoarece, Asociatia Salvati Bucurestiul a obtinut la Tribunalul Bucuresti suspendarea planurilor urbanistice zonale care stabilesc traseul drumului si a autorizatiilor de construire, iar municipalitatea nu poate face receptia lucrarii.

Cursele RATB din zona Buzesti-Berzei-Vasile Parvan isi reiau circulatia luni.

Cursele Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) din zona Buzesti-Berzei-Vasile Parvan isi vor relua circulatia luni, dupa finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus. Luni, incepand cu ora 5,00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel: Linia de tramvaie 24 va functiona intre Cartier Damaroaia si Vasile Parvan, pe traseul: str. Piatra Morii, bd. Gloriei, bd. Bucurestii Noi, Calea Grivitei, bd.

Cum vor circula mijloacele de transport in comun pe Bulevardul Uranus

Odata cu deschiderea circulatiei rutiere pe primul tronson din Bulevardul Uranus, reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) au anuntat traseul mijloacelor de transport care vor trece prin zona.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )