Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost director RATB, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta

B1 B1,
Fost director RATB, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta

Fostul director RATB Viorel Popescu fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor,. continuă pe B1

Adriean Videanu a fost retinut pentru 24 ore in dosarul Alinei Bica (VIDEO)

Presedintele PDL Bucuresti, AdrieanVideanu a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore de procuroriiDirectieiNationale Anticoruptie DNA), in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica,.

Harghita: Primarul din Gheorghieni, suspectat de abuz in serviciu si fals, a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul din Gheorgheni, judetul Harghita, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Edilul este suspectat de abuz in serviciu si fals, dupa ce.

Fostii manageri ai UCM Resita au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru devalizarea uzinelor

Fostii manageri ai Uzinelor Constructoare de Masini Resita, Adrian Chebutiu si Adrian Preda au fost retinuti pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetati de procurorii DIICOT intr-un dosar in care sunt cercetati .

UPDATE Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe edil de santaj si de abuz in serviciu

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, urmeaza sa fie prezentat marti, 27 ianuarie 2015, la Tribunalul Mures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Faptele de care este acuzat edilul de catre procurorii anticoruptie sunt santaj si abuz in serviciu.

UPDATE: Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, retinut pentru 24 de ore

Mezei Janos urmeaza sa fie prezentat astazi la Tribunalul Mures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj.

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

Fostii manageri ai UCM Resita au fos retinuti pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru devalizarea uzinelor

Fostii manageri ai Uzinelor Constructoare de Masini Resita, Adrian Chebutiu si Adrian Preda au fost retinuti pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetati de procurorii DIICOT intr-un dosar in care sunt cercetati .

Fostul director RATB Viorel Popescu, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, pe Viorel Popescu, fost director general al RATB, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 euro de la doi afaceristi, ca sa intervina pe langa unii functionari din institutie, in legatura cu anumite contracte comerciale.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )