Libnet.ro
UNICEF

08:30

Au fost mai multe intalniri la Hrebenciuc pentru schimbarea conducerii PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Au fost mai multe intalniri la Hrebenciuc pentru schimbarea conducerii PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca mai multe persoane i-au transmis ca Viorel Hrebenciuc a organizat intalniri, la care a spus ca trebuie schimbata conducerea partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea vrea mai multe intalniri cu Iohannis: Cred ca trebuie sa facem un calendar, un obicei din a ne intalni. Din partea noastra nu este nicio rezerva

Liviu Dragnea a lansat un apel catre presedintele Klaus Iohannis pentru intalniri mai dese, in care sa decida impreuna ce e bine pentru Romania, spunand ca in prezent se intalnesc cam rarut.

FOTO Mai multe persoane, retinute pentru furt dintr-un centru comercial. Hotii aveau complice in interior

Politistii de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii domiciliare pentru documentarea activitatii infractionale a unor persoane banuite de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala.

EXCLUSIV. Reactia lui Viorel Hrebenciuc, dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca a organizat intalniri pentru schimbarea conducerii PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi ca Viorel Hrebenciuc a organizat, inainte, in timpul si dupa motiunea de cenzura, intalniri in care vorbea despre schimbarea conducerii.

Caras-Severin: Un fost comisar-sef al Garzii de Mediu, retinut pentru 24 de ore, alaturi de fiul sau, dupa ce procurorii au depistat la locuinta lor mai multe culturi de canabis

Fostul comisar-sef al Garzii de Mediu din judetul Caras- Severin Marius Cirpean si fiul acestuia au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce in urma unor perchezitii la locuinta lor din localitatea Berzovia, procurorii DIICOT au gasit mai multe culturi de canabis, dar si un laborator de prelucrare a drogurilor, relateaza News. ro.

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, dupa ce pilotii au refuzat bonusurile companiei

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, intrucat incercarile companiei de a-i convinge pe piloti sa zboare mai mult au esuat. Compania aeriana a hotarac.

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului.

Grindina de marimea unui ou de gaina, in Comarnic. Mai multe acoperisuri si masini au fost afectate

Mai multe acoperisuri de case din localitatea prahoveana Comarnic au fost distruse, dupa ce a cazut grindina de marimea unui ou de gaina. Totodata, au fost avariate mai multe masini si afectate culturile din gospodarii.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Ryanair a anuntat ca intentioneaza sa anuleze mai multe zboruri programate

Compania de transport aerian low cost Ryanair a anuntat ca intentioneaza sa anuleze mai multe zboruri programate si pentru care au fost vandute deja bilete, din motive comerciale, potriivt unui comunicat de presa remis Redactiei.

PPDA propune reducerea cotei TVA pe mai multe domenii

Partidu Platforma Demnitate si Adevar inainteaza guvernarii propuneri privind micsorarea taxei pe valoarea adaugata TVA) pe mai multe domenii. Documentul a fost prezentat marti, 19 septembrie, la o conferinta de presa si mai prevede micsorarea contributiilor sociale cu 6%, a contributiilor medicale cu 2% si cu 50% a impozitului pe venit pentru intreprinderile mici si mijlocii, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )