Libnet.ro
UNICEF

09:45

Accident rutier pe DN 15. Doua persoane, ranite grav. Soferul uneia dintre masini consumase alcool

România Liberă România Liberă,
Accident rutier pe DN 15. Doua persoane, ranite grav. Soferul uneia dintre masini consumase alcool

Doua persoane au fost ranite grav, miercuri dimineata, intr-un accident rutier, care a avut loc pe Drumul National 15, pe raza localitatii Gornesti. Soferul uneia dintre masini avea o alcolemie de 0,66 miligrame/litru. continuă pe România Liberă

Covasna: Doua persoane ranite intr-un accident feroviar la Ozun

Doua persoane au fost ranite intr-un accident feroviar petrecut duminica seara pe raza localitatii Ozun, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, scrie Agerpres. Purtatorul de.

Masina a Jandarmeriei implicata intr-un accident rutier

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs in propierea loalitatii Sibioara. in accident este implicata si o masina a Jandarmeriei.

Doua persoane au murit, iar zece au fost ranite intr-un accident petrecut la Ungheni

Doua persoane au murit, iar altele zece au ajuns la spital cu diverse traumatisme dupa ce camionul de model GAZ cu care se deplasau s-a rasturnat luni seara la iesirea din satul Cornesti, raionul Ungheni, transmite IPN.

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta s-a prabusit, iar doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Interventie contracronometru in Parcul Comana din judetul Giurgiu! O parapanta cu motor s-a prabusit, duminica dupa-amiaza, iar doua persoane au fost ranite. Incidentul a fost semnalizat la numarul.

Un bulevard din Bucuresti este BLOCAT dupa un accident rutier cu patru masini

Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 este blocat marti dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate patru masini.

Un accident rutier a paralizat traficul pe strada Iuliu Maniu din Capitala

Circulatia este blocata marti dupa-amiaza pe strada Iuliu Maniu din Capitala in urma unui accident rutier din care a rezultat si accidentarea usoara a unei femei, a anuntat Brigada Rutiera.

UPDATE Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit intr-un lac din Parcul Comana din judetul Giurgiu. Pasagerul, cetatean strain, a murit

Un paramotor in care se aflau doua persoane s-a prabusit, duminica, in jurul orei 17. 00, in apropierea localitatii Comana, din judetul Giurgiu, anunta News. ro. La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD, echipajul medical acordand asistenta persoanelor aflate in aparatul de zbor, a declarat pentru News. ro secretarul de stat Raed Arafat. UPDATE 1: Pilotul paramotorului prabusit intr-un lac din Parcul Comana este seful Aerodromului ComanaUPDATE 2: Pasagerul din paramotor, cetatean strain, a murit.

Cinci studenti straini, care urmeaza Medicina la Iasi, grav raniti intr-un accident rutier produs la Magura

Cinci studenti, care urmeaza Medicina la Iasi, care provin din Nigeria, Malaezia, Singapore si Africa de Sud au fost grav raniti intr-un accident produs in aceasta dimineata, pe DNA 11, in comuna Magura. Autoturismul in care se aflau s-a rasturnat intr-o rapa adanca de 5 metri, in urma ciocnirii cu o alta masina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )