Libnet.ro
UNICEF

21:46

A fost oprita de politisti, din cauza tinutei. Cum a aparut aceasta tanara pe strada

Antena3 Antena3,
A fost oprita de politisti, din cauza tinutei. Cum a aparut aceasta tanara pe strada

O femeie a fost oprita politisti din cauza tinutei in care a aparut pe strada. Abbie Crawford a fost vazuta pe strada intr-o pereche minuscula de pantaloni scurti sau mai degraba acestia nu. continuă pe Antena3

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza zapezii. Sute de pasageri au ramas blocati pe aeroport (VIDEO)

Sute de pasageri au ramas blocati pe aeroportul Stansted, din Marea Britanie, in timpul noptii de marti spre miercuri, din cauza zapezii abundente si a gheatii care au cuprins intreaga.

Explozii la sonda din Satu Mare! Oamenii nu mai pot dormi noaptea din cauza zgomotelor puternice (VIDEO)

Incendiul de la sonda din Satu Mare este greu de stins. Dupa zece zile, valvataia este in continuare de neoprit. in zona exista risc de explozie din cauza acumularilor de gaze, fapt ce.

Viktor Orban despre o posibila taiere a fondurilor europene pentru Ungaria din cauza atacurilor la statul de drept: Ungaria nu are nevoie de banii nimanui

Premierul maghiar Viktor Orban a catalogat moarta din fasa posibila tentativa a Uniunii Europene de a corela asigurarea finantarii europene de statul de drept, deoarece aceasta corelare este interzisa de Tratatul UE si de sistemul juridic european, transmite agentia oficiala de presa MTI, citata de Rador.

Panica in judetul Olt! Incendiu puternic din cauza petardelor

Un incendiule-a mistuit unor gospodari din Olt aproximativ trei tone de furaje. Flacarile auizbucnit in localitatea Priseaca,chiar in ziua de Craciun. Pompierii Detasamentului.

A fost gasita fata din Timis disparuta de o saptamana. Parintii au avut un soc cand au aflat unde era

La data de 27 decembrie a. c. , in jurul orei 11. 00, politistii au depistat la locuinta unui tanar de 23 de ani, din comuna Plopana, o minora de 16 ani, din judetul Timis. Din verificari a rezultat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )