Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fost primar al unui oras din Suceava, arestat pentru ca a violat o minora

Antena3 Antena3,
Fost primar al unui oras din Suceava, arestat pentru ca a violat o minora

Fostul primar al orasului sucevean Solca, Alexandru Mirauta, in varsta de 83 ani, a fost arestat preventiv alaturi de doi adolescenti de 16 si 17 ani, fiind acuzati ca au imbatat o fata de. continuă pe Antena3

Un fost primar a fost arestat preventiv dupa ce a imbatat si violat o minora de 15 ani dintr-un centru de plasament

Alexandru Mireuta, de 83 de ani, fost primar in orasul sucevean Solca intre 1996 si 2000, a primit in locuinta sa doi tineri de 16 si 17 ani, care erau insotiti de o minora de 15 ani de la Centrul de Plasament din Solca. Dupa ce au baut impreuna o cantitatea mare de vin, cei trei au profitat de faptul ca fata era practic inconstienta si au intretinut relatii sexuale cu ea. Violatorii minorei au fost arestati preventiv.

Primar din Suceava, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei din judetul Suceava este cercetat sub control judiciar pentru laure de mita. Fata del Danut Solcan masura controlului judiciar a fost luata o perioada de 60 de zile.

Camatar din Mehedinti, retinut pentru 24 de ore

Un barbat in varsta de 58 ani din comuna doljeana Leu a fost retinut penrtu 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de santaj si camata, transmite IPJ Mehedinti.

Patron din Caracal, retinut pentru fraude economice, intr-un dosar privind cainii fara stapan din Slatina

Un om de afaceri din orasul Caracal, judetul Olt, a fost retinut pentru fraude economice, intr-un dosar care vizeaza contracte de prestari servicii veterinare si de deparazitare a cainilor fara stapan din Slatina.

Serenei Williams i s-a facut rau dupa ce a gustat din mancarea comandata pentru cainele ei, la un hotel de lux din Roma (VIDEO)

Experienta neplacuta, la Roma, pentru jucatoarea de tenis Serena Williams. Numarul unu mondial a inceput sa se simta rau dupa ce a gustat din meniul oferit cainelui ei la un hotel de lux din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )