Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fosta iubita a lui Adrian Mutu, dosar penal si condamnare! Acuze incredibile dovedite de procurori

Playtech Playtech,
Fosta iubita a lui Adrian Mutu, dosar penal si condamnare! Acuze incredibile dovedite de procurori

Bar Rafaeli, fosta iubita a lui Adrian Mutu, are probleme cu legea. Frumoasa blonda a fost condamnata pentru frauda fiscala de un tribunal din Tel Aviv. in acelasi dosar, mama acesteia a primit o pedeapsa chiar mai severa. Noua luni de munca in folosul comunitatii va fi nevoita sa presteze Bar Rafaeli. in vreme ce . continuă pe Playtech

Fiul lui Adrian Mutu are iubita! Mario a marturisit de cine e indragostit: Viata mea

Ziua de ieri a fost foarte importanta pentru Adrian Mutu si Alexandra Dinu. Chiar daca nu mai sunt impreuna, acestia au avut motiv sa sarbatoreasca pentru ca fiul lor si-a serbat majoratul. Mario a crescut, iar acum si-a prezentat iubita in mediul online. De cine e indragostit fiul lui Adrian Mutu in urma cu o .

Cum arata Mario, fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu, la 18 ani

Mario, fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu, a implinit saptamana aceasta 18 ani. Este pasionat de sport, are deja o iubita, iar la capitolul aspect fizic a luat tot ce e mai frumos de la ambii parinti. iata cum arata in prezent tanarul! .

Candidatul PSD la Primaria Clujului este vizat de un dosar penal. Suspiciuni de deturnare de fonduri in proiectul sau Formare continua la cabana

Politistii clujeni efectueaza cercetari intr-un dosar penal de deturnare de fonduri la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj. Exista suspiciunea ca in perioada in care la sefia Inspectoratului era Valentin Cuibus, actualul candidat al PSD la Primaria Cluj-Napoca, sute de profesori clujeni au beneficiat, ilegal, de formare continua la o cabana din Muntii Apuseni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )