Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fosti sefi in cadrul CFR Calatori, judecati pentru santaj

România Liberă România Liberă,
Fosti sefi in cadrul CFR Calatori, judecati pentru santaj

Procurorii DNA Brasov au dispus, vineri, trimiterea in judecata, pentru santajarea fostului director al CFR Calatori Brasov, Ioan Stegaru, a fostului director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov din cadrul CFR Calatori, Gheorghe Radulescu, arestat la domiciliu, dar si a fostului presedinte al directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, aflat sub control judiciar, si a fostului sef oficiu juridic la CFR Calatori, Nicolae Berindean, aflat, de asemenea, sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Vasile Secara si Gheorghe Radulescu, fosti sefi in cadrul CFR Calatori, judecati pentru santaj

Fostul presedinte al directoratului CFR Calatori Vasile Secara si fostul director al CFR Calatori Brasov Gheorghe Radulescu au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru santajarea predecesorului lui.

Fostul director al CFR Calatori, trimis in judecata pentru santaj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Brasov i-au trimis in judecata, pentru santaj, pe Vasile Secara fostul presedinte al directoratului CFR Calatori), si pe Gheorghe Radulescu fostul director CFR Calatori Brasov), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Rus a investit in functie noii directori ai SNTFC CFR Calatori si CNCF CFR

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a avut astazi o intalnire cu echipele de conducere ale Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori SA, ocazie cu care au fost investiti in functie Iosif Szentes, ca director general al SNTFC CFR Calatori S. si Dan Costescu, ca director general al CNCF CFR SA.

Seful companiei care administreaza Aeroporturi Bucuresti, Dan Plaveti, numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie administrator la CFR Calatori.

Cine este noul administrator al CFR Calatori

Fostul sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, Dan Iulius Plaveti, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit, la inceputul lunii martie, administrator la CFR Calatori, relateaza Mediafax.

Dan Iulius Plaveti, acutualul sef al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, a fost numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul administrator la CFR Calatori, informeaza Mediafax. La inceputul lunii martie,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )