Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fostul administrator al Fabricii de Zahar Bod a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita

Adevărul Adevărul,
Fostul administrator al Fabricii de Zahar Bod a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita

Fostul administrator al Fabricii de Zahar Bod, Dan-Mihai Tartaga, alaturi de fostul director al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat Popesti Leordeni, Valentin Costea, au fost trimisi in judecata, luni, pentru dare si, respectiv, luare de mita, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Urziceni: Un barbat a fost trimis in judecata pentru ca si-a ucis varul si l-a aruncat apoi intr-o fantana

Procurorii de la Parchetul General au trimis in judecata, luni, un barbat din Urziceni acuzat de omor deosebit de grav. Acesta s-ar fi aflat in curtea locuintei varului sau pe 8 septembrie si si-a ucis ruda in.

Kanye West a fost trimis in judecata pentru ca ar fi plagiat melodia Bound 2

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata un barbat care sustine ca a plagiat un fragment din cantecul Bound, interpretat de reclamant in 1970. Fragmentul ar fi fost folosit in melodia Bound 2 a.

DNA: Trimisi in judecata pentu diminuarea rezervelor de stat.

Fostul director al ANRSPS UT 350 Popesti Leordeni, jud. Ilfov, Valentin Costea, referentul clasa a II-a in cadrul acestei institutii si fostul administrator al Fabricii de zahar Bold SA, Dan Mihai Tartaga, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru infractiuni de diminuarea rezervelor de stat, dare de mita, fals intelectual,a buz in serviciu si luare de mita. Potrivit rechizitoriului procurorilor DNA, in lunile ianuarie-martie, mai-septembrie 2009 si in luna ianuarie 2010, .

Dorin Alimpescu a fost trimis in inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotia

Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul declarat de Dorin Alimpescu si a decis trimiterea acestuia dupa gratii, pentru tentativa de omor. Hunedoreanul a fost retinut dupa ce si-a atacat sotia cu un cutit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )