Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un fotbalist de nationala a fost denuntat pentru FRAUDA

Antena3 Antena3,
Un fotbalist de nationala a fost denuntat pentru FRAUDA

Paulinho, mijlocasul echipei Tottenham, a fost denuntat pentru frauda de un fan suparat. Acesta a trimis mesaj catre serviciul de asistenta al bancii, spunand ca vrea sa anunte un caz de frauda si apoi l-a. continuă pe Antena3

Evaluare Nationala 2015: Cati elevi au fost eliminati pentru COPIAT la Limba Romana

Din cei peste 159. 000 de elevi care au sustinut, luni, examenul la Limba Romana, cinci candidati au fost eliminati, pentru ca au incercat sa copieze, precizeaza Ministerul Educatiei.

Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo la Jocurile Europene: Sunt fericita ca imnul Romaniei a fost intonat pentru mine

Judoka Andreea Chitu, care a castigat joi medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg, a declarat ca este fericita ca imnul Romaniei a fost intonat pentru ea, informeaza cosr. ro. Aceasta a.

Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

Zece medici si asistenti, adica tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea, format din zece medici si asistenti, au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce au batut recordul la spagi, scrie A.

EVALUARE NATIONALA 2015. Emotii pentru elevii clasei a VIII-a. Maine afla rezultatele examenului

Elevii claselor a VIII-a afla, vineri, primele rezultate la examenul de Evaluare Nationala.

Un medic din cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Adrian Marius Stefan, medic in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, informeaza Mediafax. Decizia judecatorilor de la.

Comisia Europeana: Progresul in aplicarea masurilor agreate nu a fost suficient pentru a se ajunge la un acord cu autoritatile romane

Romania a facut pasi importanti in unele sectoare, iar situatia macroeconomica este solida, insa progresul general in aplicarea masurilor agreate de comun acord nu a fost suficient, mai ales in ce priveste politica fiscala, pentru a se ajunge la un acord, transmite Comisia Europeana CE) in urma misiunii desfasurate in Romania in perioada 16-26 iunie.

Surpriza! Gica Popescu a fost eliberat pentru cinci zile

Gica Popescu a iesit in secret din inchisoare, joi, intr-o permisie de cinci zile, obtinuta pentru buna purtare, scrie cancan. ro. In luna martie a anului 2014, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani o luna si zece.

Vatican: Experti britanici in tatuaje au fost angajati pentru curatarea si restaurarea operelor de arta

O echipa de experti in tatuaje din Marea Britanie a fost angajata de Vatican pentru a restaura si curata cu ajutorul laserului unele dintre cele mai pretioase sculpturi si picturi aflate in cladirile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )