Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO Accident Muntenegru: Lant uman in memoria celor 18 romani decedati

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident Muntenegru: Lant uman in memoria celor 18 romani decedati

Un grup de aradeni s-a adunat in aceasta seara, la ora 20. 00, in fata Salii Polivalente unde au format un lant uman in memoria conationalilor nostri care si-au pierdut viata intr-un mod cat se poate de tragic, in Muntenegru. continuă pe Adevărul

Slujba religioasa pe aeroport, in memoria celor 18 romani morti in Muntenegru

UPDATE21:57: Autoritatile au organizat o slujba religioasa pe aeroport, in memoria celor 18 romani care au murit in Muntenegru si ale caror cadavre au fost aduse la bordul celui de-al treilea avion.

FOTO Accident Muntenegru. Trupurile neinsufletite ale victimelor au fost repatriate: Fiica mea a fost in autocar

Masini ale politiei, girofaruri si lumini de urgenta asa arata marti seara Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, unde au fost aduse trupurile neinsufletite ale victimelor accidentului din Muntenegru. Familiile acestora au venit, pe rand, in intampinarea cortegiului care a adus ramasitele a ceea ce au fost copiii, fratii sau parintii lor.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

Trupurile celor 18 persoane care si-au piedut viata in accidentul din Muntenegru au fost aduse, marti seara, la Institutul National de Medicina Legala INML), pentru identificare, informeaza Mediafax. Masinile care au transportat trupurile au fost insotite de antemergatori de la Politie, de masini ale Jandarmeriei, Politiei, SPIR si SMURD. Familiile celor decedati, alaturi de colegi si prieteni ai acestora, au sosit in cursul serii la INML, majoritatea preferand sa nu faca declaratii .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Tragedia celor 18 romani care au murit a facut inconjurul lumii. Marile trusturi de presa internationale, solidare cu rudele victimelor

Tragedia celor 18 romani care si-au pierdut viata in Muntenegru a facut inconjurul lumii. Trusturile de presa au relatat informatiile fara a comenta pe marginea acestora si fara a oferi liste cu persoanele.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: in al doilea avion sunt 18 raniti, intre care trei in coma.

O prima aeronava cu 11 raniti in accidentul de autocar din Muntenegru a ajuns, marti, la ora 17:51, pe Baza 90 din Otopeni. A doua aeronava este asteptata sa ajunga in jurul orei 20:30, potrivit Realitatea. net. Trei pacienti dintre cei 18 raniti din urmatoarea cursa sunt in stare foarte grava, a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat. Am ajuns cu primul avion. Aici erau pacientii cei mai gravi. Am impartit pacientii in doua grupe, un grup intr-un avion mai mic, mai .

Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

Accident Muntenegru. Aproape 500 de romani au donat sange pentru raniti. Victimele sunt vizitate de politistii care vor sa afle cum s-a produs tragedia

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ranitii din accident, INTEROGATI la spital de politistii de la Omoruri.

Ranitii din accidntul din Muntenegru vor fi chestionati, in spitalele in care sunt internati, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori, urmand ca, atunci cand sunt apti, sa fie audiati la Parchetul General, au declarat oficiali din politie, citati de Mediafax. Echipa de 12 politisti de la Serviciul Omoruri va fi coordonata de chestorul Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale, din Politia Romana, au precizat sursele citate. Politistii si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )