Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afaceri in Bucuresti: Care sunt primele cinci restaurante din Centrul Istoric al Capitalei in functie de incasari

B1 B1,
Afaceri in Bucuresti: Care sunt primele cinci restaurante din Centrul Istoric al Capitalei in functie de incasari

Cele mai profitabile cinci restaurante din centrul Bucurestiului reprezinta 5-7% din totalul businessului estimat pe care il reprezinta Centrul Istoric. Cele cinci cele mai de succes restaurante sunt Carucu Bere,. continuă pe B1

Sentinta finala in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata luni la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu si a soferului LPF Florin Bogdan Badita.

Afla care sunt starurile care au parasit luminile reflectoarelor inainte de vreme!

O multime de staruri au renuntat la carierele lor cu mult timp inainte de pensionare. Unele vedete si-au dorit pur si simplu sa se axeze pe alt domeniu, in timp ce altele n-au mai avut succes! Iata care sunt vedetele ,,pensionate inainte de vreme Continue reading .

Sentinta finala in dosarul in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata astazi la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata, astazi, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga Profesionala de Fotbal LPF) peste 350. 000 de euro, relateaza sursele de presa.

SENTINTA FINALA in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru ...

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si .

SECRETUL pe care milioane de oameni au vrut sa-l afle a fost dezvaluit. Intra in bucataria celui mai cunoscut lant de restaurante din lume

Oficialii McDonald`s au decis sa satisfaca o curiozitate a milioane de oameni din intreaga lume si au prezentat jurnalistilor modul de preparare al renumitilor cartofi prajiti. Restaurantul este celebru pentru.

CEATA in CINCI JUDETE. Vezi aici care sunt.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru zonele joase din judetele Harghita, Brasov, Covasna, Mures si Alba. Vizibilitate va fi scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 11. Vom reveni cu informatii.

Ajuta sexul la disparitia cosurilor? Afla care sunt principalele mituri despre acnee.

Acneea apare din cauza schimbarilor hormonale care au loc la varsta pubertatii si afecteaza 80% dintre adolescenti. Acneea nu este o boala, ci o stare obisnuita a adolescentei, care la unii se manifesta mai si la altii trece neobservata. In ambele cazuri, este bine ca tinerii sa acorde o atentie mai mare igienei pielii folosind geluri si sapunuri speciale si sa evite stoarcerea cosurilor pentru a nu ramane cu cicatrici, spune dr. Florentina Zaharia, medic dermatolog. In randul tinerilor, .

FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

Frietmuseum sau Muzeul cartofilor prajiti figureaza printre cele mai ciudate zece muzee alimentare din lume. Este singura institutie de acest fel din Belgia inclusa in ghidul Best in Travel 2013 al Lonely Planet, o selectie de locuri turistice recomandate pentru anul viitor, scrie belga. be, potrivit Agerpres. Ghidul editat de Lonely Planet arata ca cine vrea sa afle mai multe lucruri despre cartofii prajiti gaseste toate informatiile la muzeul din Bruges, desi cartofii sunt mai cunoscuti .

Care sunt fanteziile sexuale ale barbatilor?

Barbatii si fanteziile sexuale sunt exact precum pestele in apa. Si daca iti propui sa-l intelegi cu adevarat mai ales din punct de vedere sexual, atunci trebuie sa-i cunosti si fanteziile, sa stii la ce viseaza si ce.

Care sunt mizele preluarii controlului asupra Portului Constanta de catre autoritatile locale

Parlamentarii PSD grabesc transferul actiunilor Portului Constanta de la Ministerul Transporturilor la autoritatile locale constantene. Nu au trecut nici doua saptamani de cand primarul Radu Mazare si-a exprimat dorinta de preluare a controlului asupra Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, iar parlamentarii PSD au si depus un proiect de lege. Este o vointa politica a USL si un acord discutat intre mine si premier, spunea Mazare pe 10 octombrie. Vezi in text care este miza acestui transfer si cat de valoroasa este compania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )