Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai scumpe dulceturi din lume, produse in Transilvania, prezentate la Paris.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Cele mai scumpe dulceturi din lume, produse in Transilvania, prezentate la Paris.

Marti, la standul Romaniei din cadrul targului Global Food Marketplace- SIAL, Paris, hala 6, in prezenta ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru a fost lansata marca The Art of DAR, sub care sunt produse dulceturi si miere din doua regiuni ale Transilvaniei: Tarnava Mare si Valea Barcaului, reprezentate de Fundatia ADEPT Transilvania si AGAPIS, Salaj, potrivit realitatea. net Produsele sunt unice si acest lucru se datoreaza calitatii superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului . continuă pe România Liberă

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg.

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Locul in care claustrofobii nu vor calca niciodata. Cum arata cea mai ingusta casa din lume

Cea mai ingusta casa din lume are cel mult 1. 5 metri latime si a fost ridicata in Polonia. Constructia face parte dintr-un proiect artistic al unui autor israelian, dedicat memoriei rudelor sale, care au murit.

in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane a realizat un top care vizeaza cele mai instarite 25 de orase din lume. Dintre acestea, 19 sunt din Europa, iar 9 folosesc euro ca moneda oficiala, scrie.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Bucurestiul in topul celor mai prospere orase din lume. VEZI pe ce loc se afla.

Bucurestiul se situeaza pe locul 29, intr-un clasament al prosperitatii care acopera 69 de orase din intreaga lume, intocmit de Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane U. N-Habitat), potrivit b1. ro. Topul este dominat de centrele urbane europene, prima pozitie a clasamentului fiind ocupata de Viena, capitala Austriei. Topul este realizat in functie de Indicele Prosperitatii Orasului City Prosperity Index), care combina patru indicatori: productivitatea, .

De ce boala sufera cei mai prietenosi copii din lume?

Sa ai un copil sociabil si prietenos este visul oricarui parinte. Din pacate, insa exista o boala pe care unii copii o au, iar cei care se confrunta cu asa ceva si-ar fi dorit, totusi, ca micutii lor sa nu fie chiar.

Maslinii din Gradina Ghetsimani sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume - studiu

Maslinii din Gradina Ghetsimani, aflata in Ierusalim, pe care crestinii o venereaza ca locul unde Iisus Hristos s-a rugat inainte sa fie crucificat, sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume, stablinidu-se ca au cel putin 900 de ani, potrivit unui studiu prezentat la Roma, noteaza Reuters.

Bucurestiul ocupa locul 29 din 69 in clasamentul celor mai prospere orase din lume

Bucurestiul se situeaza pe locul 29, intr-un clasament al prosperitatii care acopera 69 de orase din intreaga lume, intocmit de Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane U. N-Habitat). Topul este.

Studiu: Maslinii din Gradina Ghetsimani, printre cei mai vechi copaci din lume

Maslinii din Gradina Ghetsimani, locul in care crestinii cred ca Iisus s-a rugat inainte de a fi rastignit pe cruce, au o vechime de cel putin 900 de ani, arata un studiu recent realizat se cercetatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )