Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO La Arad s-a deschis cea mai mare zona de entertainment dintr-un centru comercial

Adevărul Adevărul,
FOTO La Arad s-a deschis cea mai mare zona de entertainment dintr-un centru comercial

In Galleria Arad a fost deschisa cea mai mare zona de entertainment din regiune. Mai exact, investitia GTC Romania in amenajarea zonei de entertainment din Galleria Arad s-a ridicat la un milion de euro. continuă pe Adevărul

Actiunile Banca Transilvania, cea mai mare pondere in activul SIF Banat Crisana

Detinerea de 4,52% din Banca Transilvania TLV) avea cea mai mare pondere in activul net al SIF1 Banat Crisana, la finalul trimestrului al treilea, surclasand pachetul de 2,41% din BRD, care cumula 9,39% din activul net, potrivit raportului la noua luni publicat de companie.

100 de minute. Ponta, cea mai mare diferenta fata de contracandidat

Diferenta de scor dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis este una dintre cele mai mari inregistrate, dupa Revolutie, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Potrivit specialistilor, cele 10 procente sunt.

Rezidentiat 2014: Peste 5.600 de absolventi de medicina inscrisi. Cea mai mare concurenta, la Stomatologie

Peste 5. 600 de absolventi ai universitatilor de medicina si farmacie s-au inscris in acest an la concursul national de rezidentiat din 23 noiembrie. Ministerul Sanatatii a pus la dispozitia absolventilor peste 3. 900 de locuri si posturi.

Business report: Reguli noi pentru asigurari. ASF va publica trei norme care vor cutremura piata; Cea mai mare tranzactie imobiliara incheiata vreodata in Bucuresti; Erste a preluat controlul direct asupra activelor din ECE, inclusiv in Romania.

Cehii de la APS Holding: Suntem implicati in acest moment in cateva tranzactii majore privind achizitia de active neperformante apartinand bancilor mari din Romania. Cehii de la APS. Cum umple guvernul deficitul bugetar din 2015: Fiscalitate - raspund Ionut Dumitru si Aurelian Dochia. Presedintele Consiliului fiscal, Ionut Dumitru, considera ca previziunile legate de deficitul bugetar pe 2015.

Microsoft ne-a rezolvat poate cea mai mare problema a comunicarii: Skype traduce conversatiile in timp real

Microsoft a cheltuit 8 miliarde de dolari pe Skype si abia acum reuseste sa rezolve o problema de care ne-am lovit cu totii: limba straina a unui interlocutor.

FOTO S-a dansat hora romaneasca la cel mai mare targ de turism de la Londra

La WTM London 2014, miercuri seara s-a incins o hora romaneasca in toata regula, pe care multimea de vizitatori a savurat-o din plin, mai ales ca s-a ciocnit si traditionala tuica romaneasca.

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI.

FOTO Cum se prezinta Romania la cel mai mare targ de turism din lume

Romania a venit la cel mai important targ dedicat turismului cu acelasi stand ca anul trecut. Au mai aparut cateva mese, muscatele au fost inlocuite cu crizanteme, iar spatiul de prezentare e ceva mai mare, caci a crescut numarul de expozanti.

Cel mai mare retailer online de sisteme de securitate pregateste reduceri mari in luna noiembrie!

Compania Atu Tech este cea mai dinamica din retailul online cu sisteme de securitate care isi dedica toate resursele pentru a oferii tuturor clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un pret corect.

Cea mai noua metoda de plata este mai simpla si decat Apple Pay

Nymi este o bratara care vrea sa faca platile mai usoare ca oricand, folosindu-se de ritmul tau cardiac pentru a-ti verifica identitatea. La momentul in care a fost implementata, plata cu cardul bancar era cea mai simpla metoda existenta pe piata. Lucrurile s-au schimbat intre timp, majoritatea oamenilor au acum mai mult de un singur card bancar, iar metode precum Apple Pay sunt prezentate ca niste alternative mult mai simple. Apple Pay nici nu a apucat sa fie adoptata de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )