Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO: Cele mai amuzante gafe ale vedetelor pe Twitter

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai amuzante gafe ale vedetelor pe Twitter

Retelele de socializare sunt canalul preferat al vedetelor de a-si transmite mesajele catre fani, insa, nu o data, vedetele au comis gafe majore pe aceste mijloace de comunicare, gafe care au ramas pentru totdeauna in memoria Internetului, potrivit CNN. continuă pe România Liberă

Top 20 cele mai amuzante bancuri seci romanesti. Stiati ce face un melc atunci cand il macina ganduri de sinucidere?

Mai putin gustate de unii, adorate de altii, bancurile seci devin cel mai frecvent clasice reusesc sa concentreze morala in doar cateva fraze, usor de retinut.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

Caru' cu Vedete: Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa; Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara; A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate. Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie.

Raiul studentilor exista. Cum arata cele mai frumoase campusuri universitare

De la marele Ivy Leagues, la micile colegii de arta, cele mai spectaculoase campusuri universitare redefinesc conceptul de studiu intens. Panormele desprinse din povesti si dotarile unice ale unora dintre aceste institutii de invatamant superior din SUA transforma anii de colegiu ai studentilor intr-o perioada de neuitat.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )