Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Cele mai bizare traditii de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai bizare traditii de Anul Nou

Intrarea in noul an este marcata, in lume, prin diferite obiceiuri, unele mai bizare decat altele. continuă pe România Liberă

Festivitati de Anul Nou in lume: infografic care prezinta cele mai interesante traditii, inclusiv din Romania

Sarbatoarea sfarsitului de an este marcata de festivitati deosebite, care au loc in toate colturile lumii. Fiecare cultura are anumite traditii specifice, unele cat se poate de pitoresti. Colindatorii din Romania au fost mentionati in infograficul realizat de Discovery Channel, alaturi de paradele impresionante din Londra sau Brazilia.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renunta la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

Orchestra Simfonica Bucuresti sustine un Concert Extraordinar de Anul Nou

Orchestra Simfonica Bucuresti va sustine, in data de 30 decembrie, la Sala Palatului, un Concert Extraordinar de Anul Nou.

VIDEO Cotofana verde - una dintre cele mai rare specii de pasari - si-a gasit un nou adapost intr-o gradina zoologica din Marea Britanie

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie, Chester Zoo, au inceput programul de conservare a unor specii de pasari aflate pe cale de disparitie. Este vorba despre cele mai rare exemplare ale pasarilor din familia Corvidae, cunoscute popular sub numele de cotofane. Cotofana verde a fost adusa din padurile insulei indoneze Java.

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

Pe ce filme au dat romanii bani in 2015: topul productiilor cu cele mai mari incasari in cinematografele din Romania

Furios si iute 7 este liderul filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Cele mai tari nuante de ruj in 2015

De la rosu puternic pana la culori mai temperate, iata care sunt cele mai tari nuante de ruj in 2015, alese chiar de vedetele internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )