Libnet.ro
UNICEF

16:15

FOTO Cele mai frumoase portrete de femei, realizate de fotograful Leopold Adler in urma cu un secol

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase portrete de femei, realizate de fotograful Leopold Adler in urma cu un secol

Leopold Adler, un fotograf ceh si evreu stabilit in Transilvania la inceputul secolului trecut, a vizitat si zona Hunedoarei pentru a fotografia oamenii care traiau in aceste locuri. Pasonat de etnografie, fotograful a lasat in urma marturii rare despre portul si frumusetea tinerelor din satele hunedorene. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Ce spun picioarele unei femei despre ea? Se pare ca indeajuns de mult, potrivit unei fotografe din New York, care a stabilit un record din a captura membrele inferioare ale femeilor.

ADPM Travel! Top 10 cele mai frumoase plaje din Turcia!

Daca atunci cand te gandesti sa alegi o vacanta in Turcia iti vin instant in minte plajele extrem de aglomerate si resorturile hoteliere de lux, afla ca aceasta destinatie are de oferit si numeroase comori secrete locuri si plaje virgine unde simplitatea este la ea acasa, peisaje idilice de care te poti bucura in voie. Continue reading .

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui .

ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

Parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta de vara, indiferent de varsta. Acestea pun la dispozitia turistilor atractii de tot felul menite sa satisfaca atat dorintele celor mici, cat si pe ale adultilor. De la Walt Disney World si pana la Port Aventura sau Canads Wonderland, ADPM iti spue care sunt cele mai tari parcuri de distractie din intreaga lume! Continue reading .

Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

Rochia de mireasa este ceva la care majoritatea fetelor viseaza inca din perioada copilariei. Isi imagineaza modelul rochiei care le va transforma pentru o zi in printese, iar cand ziua nuntii se apropie. fac totul pentru a gasi o rochie de mireasa al carui design sa se apropie cat mai mult de imaginea pe care o au bine intiparita in minte. Astazi, va propunem sa uitati pentru o secunda de bugetul alocat nuntii si sa admirati cele mai scumpe si spectaculoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Continue reading .

Sicriele, frigiderele si benzinaria, printre cele mai ciudate locuri in care oamenii si-au pierdut telefoanele mobile

O companie britanica specializata pe asigurari pentru telefoane mobile a publicat o lista cu cele mai ciudate si amuzante locuri in care oamenii si-au pierdut telefonul in ultimul an, relateaza DailyMail.

Cele mai importante batalii din istorie

Cele mai importante batalii din istoria omenirii sunt acele batalii singulare nu campanii sau razboaie in sine) care modifica polii de putere din lume, schimband irevocabil destinul omenirii.

Cele mai frecvente mituri despre tratarea durerilor de spate.

Durerile de spate sunt tratate, de cele mai multe ori, fara a cere sfatul medicului. Farmacista recomanda un medicament antiinflamator bun, bunica are o crema chinezeasca eficienta, iar un prieten sugereaza sa schimbi salteaua pe care dormi. Medicii specialisti sustin ca toate aceste tratamente populare pentru durerile de spate sunt ineficiente, deoarece nu solutioneaza cauza. Nu toata lumea trebuie sa stea la pat cand are dureri de spate si nu toate femeile scapa de acestea daca renunta la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )