Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO Cum arata Bucurestiul inaintea demolarilor comandate de Ceausescu - imagini rare

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata Bucurestiul inaintea demolarilor comandate de Ceausescu - imagini rare

Cele mai mari schimbari prin care a trecut Bucurestiul tin de numele lui Nicolae Ceausescu. Una dintre demolarile care i-au marcat pe bucuresteni a fost cea din Dealul Arsenalului, implicand strada Uranus. Iata cum arata celebra strada inainte sa lase loc constructiilor comuniste. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata Bucurestiul inaintea demolarilor comandate de Ceausescu

Cele mai mari schimbari prin care a trecut Bucurestiul tin de numele lui Nicolae Ceausescu. Una dintre demolarile care i-au marcat pe bucuresteni a fost cea din Dealul Arsenalului, implicand strada Uranus. Iata cum arata celebra strada inainte sa lase loc constructiilor comuniste.

FOTO DE COLECTIE: Cum arata Bucurestiul inainte de construirea Casei Poporului.

La 7. 2 grade pe scara Richter, cladirile Bucurestiului se surpau ca un castel de carti de joc, luand cu ele, printre ruine, vietile omenesti. Nicolae Ceausescu, aflat in acea noapte de 4 martie 1977, in Nigeria, este informat despre cutremurul devastator si se intoarce in Romania pentru a evalua pagubele si pentru a calma populatia peste 1. 500 de morti si aproximativ 35. 000 de cladiri distruse. Dictatorul comunist a decis, atunci, sa reconstruiasca Romania, centrul sau de interes fiind .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )