Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO. Cum arata cel mai TERIFIANT pod din lume, construit din sticla, la 600 de metri inaltime

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cum arata cel mai TERIFIANT pod din lume, construit din sticla, la 600 de metri inaltime

Iadul persoanelor care sufera de acrofobie se afla in geoparcul Shiniuzhai din provincia chineza Hunan, unde a fost inaugurat un pod facut din sticla, care leaga doua varfuri ale Muntelui Stone Buddha, la 600 de metri inaltime. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Cel mai ciudat hotel din lume: Locul in care poti sa dormi intr-un tramvai sau intr-o camera inspirata de Transilvania

Orasul Amsterdam se poate lauda cu un hotel care ar putea primi usor eticheta de cel mai ciudat hotel din lume, datorita modului in care a fost conceput, scrie Daily Mail.

Johannes Hahn: Viitorul val de refugiati ar putea veni din Liban, cel mai fragil stat din regiune

Comisarul european pentru extindere, Johannes Hahn, estimeaza ca urmatorul val de imigranti va veni din Liban, un stat fragil unde situatia este dramatica. Evolutiile din Liban ma ingrijoreaza. Situatia.

Alexandru Visinescu, cel mai dur tortionar din statele comuniste

Cel mai batran alergator din lume. Si-a descoperit pasiunea pentru alergat dupa varsta de 90 de ani

Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta

Legendele infricosatoare despre balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania. Se ascunde in pamant sapte ani si reapare sub forma unui monstru

Printre stancile si maracinisurile din Dobrogea se ascunde cel mai mare sarpe din Romania, balaurul dobrogean. Lungimea lui, care poate ajunge si la 1,60 metri, i-a creat un renume nefast.

FOTO Cum arata dispozitivele folosite de cercetatorii americani care au declansat scandalul Volkswagen

Compania Volkswagen este implicata in unul dintre cele mai grave scandaluri din industria auto pana in prezent - datorita unei echipe de cercetatori de la Universitatea din Virginia de Vest, scrie The Verge. com. Cercetatorii au publicat concluziile lor in primavara anului 2014, prezentand in detaliu modul in care vehiculele dotate cu motor diesel Volkswagen au nivelul emisiilor mult mai mare in conditii de conducere normala, fata de cel din timpul testelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )