Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO din ajunul REVOLUTIEI. Un campion mondial de Formula 1, rapit de oamenii lui FIDEL CASTRO.

România Liberă România Liberă,
FOTO din ajunul REVOLUTIEI. Un campion mondial de Formula 1, rapit de oamenii lui FIDEL CASTRO.

In decembrie 1956, un mic grup de sustinatori ai lui Fidel Castro au debarcat pe teritoriul Cubei. Dupa ce au scapat, cu greu, de anihilarea totala, grupul de revolutionari s-a refugiat in padurile muntilor din Sierra Maestra. Asa a inceput razboiul de gherila. Batista, care visa sa transforme Havana intr-un Las Vegas al Cubei, a dorit sa le arate turistilor si potentialilor investitori ca tara este in regula si ca distractia continua, asa ca a organizat in 1957, la Havana, cursa de masini . continuă pe România Liberă

FOTO din 1945: Cum a fost primita armata sovietica in Bucuresti si in celelalte capitale ...

Batalia de la Stalingrad a reprezentat un punct de cotitura in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a conferit un mare avantaj trupelor sovietice, dublata, dupa cateva luni, de castigarea celei mai mari batalii de tancuri din istorie: batalia de la Kursk. Citeste si FOTO INEDITE: Al Doilea Razboi Mondial, privit intr-un mod de neimaginat. Va uimeste? Ofensiva de la Kursk a reprezentat ultima mare ofensiva pe care Wermachtul a fost capabil sa o lanseze. In urma infrangerii, Hitler si-a .

BombSight O experienta din Al Doilea Razboi Mondial disponibila online

Cu toate ca am vazut multe site-uri interesante in ultimii ani, unele mai utile, altele mai distractive, putine au implicat efortul din spatele bombsight. org. Un grup de cercetatori de la Universitate din Portsmouth au facut un efort supra omenesc prin realizarea unei baze de date online cu majoritatea bombelor cazute asupra Londrei. Perioada avuta in vedere aici este Al Doilea Razboi Mondial intre 10 iulie 1940 si 6 iunie 1941. Dupa ce au avut baza de date, toate bombele au .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )