Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO. Doua persoane au murit si alte 120 sunt ranite, in urma producerii unui cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe insula greceasca Kos. Seismul s-a resimtit si in Turcia

România Liberă România Liberă,
FOTO. Doua persoane au murit si alte 120 sunt ranite, in urma producerii unui cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe insula greceasca Kos. Seismul s-a resimtit si in Turcia

Un puternic cutremur, cu magnitudinea de 6,7 grade, s-a produs, vineri, in insulele grecesti din sud-estul Marii Egee, in plin sezon estival, soldandu-se cu doi morti, cel mai probabil turisti, in insula Kos, si cu peste 200 de raniti. continuă pe România Liberă

FOTO. Doua persoane au murit si alte 200 sunt ranite, in urma producerii unui cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe insula greceasca Kos. Seismul s-a resimtit si in Turcia

Un puternic cutremur, cu magnitudinea de 6,7 grade, s-a produs, vineri, in insulele grecesti din sud-estul Marii Egee, in plin sezon estival, soldandu-se cu doi morti, cel mai probabil turisti, in insula Kos, si cu peste 200 de raniti.

VIDEO Un cutremur puternic a zguduit Turcia si Grecia - doua persoane au murit si 200 au fost ranite

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, citand oficiali greci si turci, conform carora aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia. Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de statiunea Bodrum si la 16 kilometri nord-est de Kos.

Doua persoane au murit, in Mehedinti, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Traficul feroviar pe magistrala este blocat

Doua persoane au murit, joi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren la o trecere la nivel cu calea ferata, intr-o localitate din judetul Mehedinti, la ora transmiterii acestei stiri traficul feroviar pe Magistrala 900 fiind blocat, scrie News. ro.

Grav accident rutier in Dolj. Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineata, in orasul Segarcea, la iesirea spre comuna Calopar, pe DJ 561, unde un autoturism a in.

Doua persoane au murit si 200 au fost ranite

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit azi dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, citand oficiali greci si turci, conform carora aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia.

VIDEO FOTOUn cutremur puternic a zguduit Turcia si Grecia. Doi straini au murit pe insula elena Kos, iar 200 de persoane au fost ranite

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, citand oficiali greci si turci, conform carora aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia. Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de statiunea Bodrum si la 16 kilometri nord-est de Kos. 21 Cei doi straini care au murit pe insula greceasca Kos erau un turc si un suedez. 46 Imaginile postate pe retelele de socializare arata ca multe cladiri au fost afectate de seism:UPDATE 08. 26 Potrivit United States Geological Survey, cutremurul a avut o adancime foarte mica, avand loc la doar 10 kilometri sub fundul marii. Potrivit primarului din Kos, cei doi morti erau straini.

VIDEO FOTOUn cutremur puternic a zguduit Turcia si Grecia. Doi straini au murit pe insula elena Kos, iar 200 de persoane au fost ranite / MAE: Nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani de acolo

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, citand oficiali greci si turci, conform carora aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia. Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de statiunea Bodrum si la 16 kilometri nord-est de Kos. 08 Potrivit MAE, nu au fost semnalate pana acum cazuri de romani afectati de seismUPDATE 09. 21 Cei doi straini care au murit pe insula greceasca Kos erau un turc si un suedezUPDATE 08. 26 Cutremurul a avut o adancime foarte mica, avand loc la doar 10 kilometri sub fundul marii.

VIDEO FOTOUn cutremur puternic a zguduit Turcia si Grecia. Doi straini au murit si 200 de persoane au fost ranite

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, citand oficiali greci si turci, conform carora aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia. Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de statiunea Bodrum si la 16 kilometri nord-est de Kos. 46 Imaginile postate pe retelele de socializare arata ca multe cladiri au fost afectate de seism:UPDATE 08. 26 Potrivit United States Geological Survey, cutremurul a avut o adancime foarte mica, avand loc la doar 10 kilometri sub fundul marii. Potrivit primarului din Kos, cei doi morti erau straini.

Cutremur cu magnitudinea 6,7 in Turcia, resimtit si in Grecia. Doi oameni au murit. Turistii romani sunt in PERICOL (VIDEO + FOTO)

Un cutremur cu magnitudine 6,7 a avut loc in noaptea de joi spre vineri aproape de Bodrum, in Turcia, potrivit AFP. in urma cutremurului doua persoane si-au pierdut viata in insula.

O masina a cazut intr-o rapa la Valea Doftanei. Doua persoane sunt ranite

Un accident rutier in care au fost implicate doua masini s-a produs, marti, in comuna prahoveana Valea Doftanei, unul dintre autoturisme cazand intr-o rapa de la o diferenta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )