Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Adevărul Adevărul,
FOTO Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii timisoreni, solidari cu colegii de breasla de la Charlie Hebdo

Atentat terorist in Franta. Jurnalistii din Timisoara au aprins lumanari pentru victimele atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo din Paris.

Masacrul din Paris: ce imagini realizau jurnalistii de la publicatia satirica Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, cunoscuta pentru publicarea unor caricaturi controversate cu profetul Mohammed in 2011, s-a confruntat miercuri dimineata cu un atac in urma caruia cel putin 12 oameni au murit, inclusiv 2 politisti.

FOTO Prima imagine cu interiorul redactiei Charlie Hebdo dupa atacul terorist de miercuri

Pe reteaua de socializare Twitter a aparut o prima fotografie cu interiorul redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo acolo unde zece jurnalisti au fost ucisi in urma atentatului terorist de miercuri din Paris, atentat in urma caruia si-au mai pierdut viata inca doi politisti si alte 11 persoane au fost ranite. Imaginea in color arata unul din holurile redactiei, plin de hartii rasfirate pe jos si urme de sange pe podea. Atentie! Imagine cu un puternic impact emotional!.

Atentat terorist in Franta. Un ziarist de la Charlie Hebdo, care este si medic de urgenta, regreta ca nu si-a putut salva colegii

Atentat terorist in Franta. Patrick Pelloux, unul dintre jurnalistii de la Charlie Hebdo, care este si medic la serviciul de urgenta, regreta ca nu si-a putut salva colegii impuscati in atacul islamist comis miercuri, informeaza AFP.

Noua echipa Charlie Hebdo s-a intors la munca, in redactia Liberation (FOTO)

Jurnalistii de la revista Charlie Hebdo s-au intors la munca, la doua zile dupa macabrul atentat la redactia lor, in care au murit 12 persoane. Cotidianul Liberation a pus la dispozitie un spatiu nou de lucru pe.

Ce scriu musulmanii pe Twitter dupa executia de la Charlie Hebdo: Islamul criminalilor nu este al meu

Peste 65. 000 de utilizatori Twitter s-au arata solidari cu Charlie Hebdo dupa atacul sangeros de miercuri folosind hashtagul Je suis Charlie. Atacul soldat cu 12 morti printre care si 4 dintre cei mai cunoscuti caricaturisti francezi a atras si.

Jurnalistii de la Charlie Hebdo s-au intors la lucru in redactia Liberation

Liberation a pus la dispozitie spatiul de lucru, iar Le Monde a donat jurnalistilor de la Charlie Hebdo cinci calculatoare, o imprimanta si un scaner. The Guradian a oferit un ajutor de 128. 000 de euro.

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Radu Banciu: Jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului, dar asta isi si propusesera

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in emisiunea de miercuri seara despre atentatul terorist din Paris, aratand ca jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului si normele conventionale ale.

Ce masuri de securitate iau jurnalistii din Franta si Danemarca dupa atacul de la Charlie Hebdo

Masurile de securitate au fost intensificate in intreaga Franta in urma atacului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, inclusiv asupra sediilor media, insa si o publicatie de satira din Danemarca si-a sporit protectia, in contextul in care si ei au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )