Libnet.ro
UNICEF

21:16

FOTO Prima imagine cu interiorul redactiei Charlie Hebdo dupa atacul terorist de miercuri

Hotnews Hotnews,
 FOTO Prima imagine cu interiorul redactiei Charlie Hebdo dupa atacul terorist de miercuri

Pe reteaua de socializare Twitter a aparut o prima fotografie cu interiorul redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo acolo unde zece jurnalisti au fost ucisi in urma atentatului terorist de miercuri din Paris, atentat in urma caruia si-au mai pierdut viata inca doi politisti si alte 11 persoane au fost ranite. Imaginea in color arata unul din holurile redactiei, plin de hartii rasfirate pe jos si urme de sange pe podea. Atentie! Imagine cu un puternic impact emotional!. continuă pe Hotnews

Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

O fotografie care ilustreaza redactia Charlie Hebdo imediat dupa atacul terorist in care 12 persoane si-au pierdut viata a fost facuta publica. in imagine se poate observa haosul provocat de atacatori. Mai.

Hamyd Mourad, unul dintre suspectii de comiterea atacului impotriva redactiei Charlie Hebdo, s-a predat politiei

Hamyd Mourad, cel mai tanar dintre cei trei suspecti de comiterea atacului sangeros impotriva sediului saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, in varsta de 18 ani, s-a predat politiei, au anuntat surse concordante, citate de AFP si date.

Masacrul de la Charlie Hebdo: Ziarul The Independent, coperta sfidatoare la adresa fundamentalistilor

Presa din intreaga lume si-a exprimat joi solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist care a ucis cele mai stralucite condeie ale redactiei. Dintre copertele ziarelor se distinge insa cea publicata de ziarul britanic The Independent, o sfidare la adresa fundamentalistilor care incita la acte de violenta in Occident.

Cum arata site-ul Charlie Hebdo la o zi dupa atacul de la sediul publicatiei

Site-ul publicatiei satirice Charlie Hebdo, unde miercuri au fost ucise 12 persoane in cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani din Franta, a postat joi pe prima pagina mesajul Je Suis Charlie Eu sunt Charlie), care apare intr-un fisier.

UPDATE. Franta: Marsuri de solidaritate cu redactia Charlie Hebdo

Peste 5. 000 de persoane s-au adunat la un mars organizat la Paris in semn de solidaritate cu victimele redactiei Charlie Hebdo, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP. Pe pancartele participantilor se putea citi Eu sunt Charlie si Charb a murit liber.

Ce scriu musulmanii pe Twitter dupa executia de la Charlie Hebdo: Islamul criminalilor nu este al meu

Peste 65. 000 de utilizatori Twitter s-au arata solidari cu Charlie Hebdo dupa atacul sangeros de miercuri folosind hashtagul Je suis Charlie. Atacul soldat cu 12 morti printre care si 4 dintre cei mai cunoscuti caricaturisti francezi a atras si.

CUM AU PATRUNS teroristii in redactia Charlie Hebdo. O jurnalista si fiica ei, amenintate cu moartea de atacatori jesuischarlie

Teroristii au intrat in redactia saptamanalului Charlie Hebdo dupa ce au amenintat cu moartea o jurnalista a publicatiei si pe fiica ei, pe care tocmai o luase de la gradinita, scrie Daily Mail. Corinne.

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

GALERIE FOTO. Caricaturile cu Mahomed care ar fi putut declansa atacul terorist asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, unde 12 persoane au murit, dupa un atac terorist asupra redactiei, a publicat in ultimii doi ani mai multe caricaturi in care il ironizeaza pe Mahomed si pe liderii politici musulmani.

FOTO Peste 65.000 de francezi au iesit in strada in semn de solidaritate cu cei ucisi la publicatia Charlie Hebdo

Atentatul terorist de la Paris a scos in strada francezii horatati sa-si manifeste solidaritatea fata cu cei ucisi in atentatul terorist de la sediul redactiei Charlie Habdo. Peste 65. 000 oameni au iesit in strada, miercuri seara, in mai multe orase din Franta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )