Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Nou protest fata de purtarea mastii de protectie si fata de masurile sanitare, in Piata Universitatii

Adevărul Adevărul,
FOTO Nou protest fata de purtarea mastii de protectie si fata de masurile sanitare, in Piata Universitatii

Un nou protest fata de purtarea mastii are loc, sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti. Participantii, foarte multi avand alaturi de ei copii, reclama dictatura medicala si masurile sanitare luate de autoritati. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Purtarea mastii, obligatorie in preajma unitatilor de invatamant din Salaj. Ce restrictii au fost impuse

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Salaj a impus, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor.

Alba: Purtarea mastii, obligatorie si in spatiile deschise din localitatea Seusa, unde zonele cu rata de infectare crescuta ar putea fi carantinate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis ca, incepand de joi, purtarea mastii de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise de pe domeniul public din localitatea Seusa, comuna Ciugud, unde rata de infectare este de 171.

Raed Arafat, despre purtarea mastii in toate spatiile publice: S-ar putea sa inceapa sa devina necesara. Eu port masca tot timpul cand sunt impreuna cu alte persoane

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara ca purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice ar putea deveni necesara in contextul cresterii.

FOTO VIDEO Protest in fata Mitropoliei Moldovei din Iasi. Sute de credinciosi apostrofeaza jandarmii ca nu pot intra la racla Sfintei Parascheva

Cateva sute de persoane, printre care si multi parinti cu copii, s-au strans vineri seara, 9 octombrie, in fata catedralei mitropolitane din Iasi, unde aprostrofeaza jandarmii ca nu pot intra la racla Sfintei Parascheva.

Orban cere cresterea numarului de politisti in civil care verifica purtarea mastii

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Internelor Marcel Vela sa creasca efectivele de politisti care opereaza in civil pentru a verifica respectarea masurii de purtare a mastii de protectie.

Noi decizii care stabilesc locurile din Buzau unde este obligatorie purtarea mastii

Avand in vedere cresterea numarului de infectari la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Buzau, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a adoptat mai multe masuri care impun obligativitatea purtarii mastii de protectie in preajma scolilor si in spatii publice aglomerate.

Buzatu recidiveaza cu privire la purtarea mastii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a avut o noua iesire cu privire la purtarea mastilor in spa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )