Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Patru persoane au fost ranite, intr-un accident grav pe DN73

România Liberă România Liberă,
FOTO: Patru persoane au fost ranite, intr-un accident grav pe DN73

Patru persoane au fost ranite, miercuri seara, pe DN73, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Astfel, traficul a fost blocat intre Pitesti si Ramnicu Valcea . continuă pe România Liberă

Patru persoane au fost ranite intr-un accident pe drumul Bucuresti-Alexandria, in localitatea Ghimpati

Patru persoane au fost ranite, duminica, in localitatea Ghimpati din judetul Giurgiu, pe drumul care leaga Alexandria de Bucuresti, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, spun politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu.

74 de persoane au fost ranite dupa explozia unei butelii intr-o cafenea din localitatea Velez-Malaga

Autoritatile spaniole au anuntat ca un numar de 74 de persoane au fost ranite sambata seara, dupa ce o butelie cu gaz a explodat intr-o cafenea aglomerata din localitatea turistica Velez-Malaga, situata pe coasta sudica a Spaniei. Patru persoane sunt.

Grav accident rutier in judetul Braila. Doi morti si cinci raniti

Doi oameni au murit iar alte cinci persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie produs duminica noaptea, in judetul Braila, intre localitatile Gradistea si Custura.

Zeci de persoane au fost ranite in Spania in urma unei explozii

Cel putin 77 de persoane au fost ranite sambata seara intr-o explozie produsa intr-o cafenea din localitatea spaniola Velez-Malaga, informeaza elmundo. es.

Cod rosu de interventie! Un microbuz, lovit de un autoturism: 14 persoane au fost ranite

Este cod rosu de interventie in judetul Sibiu, in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz de persoane. Nu este cunoscut deocamdata numarul victimelor. Presa locala scrie ca ar.

Atentat sinucigas la o nunta kurda. Cel putin 22 de persoane au murit, cateva zeci au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, luni, intr-un atac singucigas cu bomba, care a avut loc la o nunta din satul Tal Tawil, situat in regiunea controlata de kurzi in nord-estul Siriei.

Explozie a unei bombe improvizate, in Afganistan. Cel putin sase persoane au murit, 35 au fost ranite

Sase persoane au murit si cel putin 35 au fost ranite, luni, in urma unei explozii care a aut loc intr-o piata aglomerata din districtul Darzab, situat in provincia afgana Jawzjan, .

Tragedie inainte de nunta: doi vasluieni au murit intr-un accident cumplit provocat de logodnica fiului lor

O familie din judetul Vaslui, care se intorcea din weekend din Delta Dunarii, a fost implicata intr-un teribil accident de circulatie produs in judetul Braila. Doi soti si-au pierdut viata in accidentul produs de logodnica fiului lor.

FOTO Accident cu 12 raniti pe DN 1. A fost activat planul rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut luni, pe Drumul National 1, la iesirea din orasul Miercurea Sibiului.

Vranceni care se intorceau cu microbuzul din Italia, raniti intr-un accident. in zona a fost activat planul rosu de interventie

In accidentul care a avut loc DN1, in judetul Sibiu, au fost implicate un microbuz plin cu persoane si un autoturism Dacia Logan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )