Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

România Liberă România Liberă,
FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Coreea de Nord ajunge, constant, in cele mai importante ziare si la cele mai renumite televiziuni, dupa ce lanseaza rachete si ameninta Coreea de Sud care este, statistic, de 90 de ori mai bogata. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Cele mai frumoase locuri pentru luna de miere. Destinatii romantice si inedite din Romania

Indiferent daca dureaza chiar o luna sau doar cateva zile, luna de miere trebuie sa fie cea mai romantica vacanta din viata unui cuplu. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa alegem Parisul sau locuri exotice: pentru cei care vor o destinatie de neuitat in Romania, adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri pentru luna de miere.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

Cele mai frumoase biciclete din lume. Modele originale, care vor fi lansate pe piata anul acesta

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni isi doresc inlocuirea masinilor cu biciclete, pentru un mediu mai curat si mai sanatos, BBC prezinta cateva modele inedite de biciclete, care vor face cu siguranta mai atractiva ideea deplasarii pe doua roti in loc de patru.

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei.

Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Daca in Bucuresti cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare are un pret de cerere de 8 mil. euro, in celelalte orase mari din Romania cel mai mare pret cerut pentru o cladire istorica nu depaseste 2 mil. euro. Iata cum arata cele mai scumpe case.

Mihai Morar si gemenele lui, cele mai simpatice fotografii!

Mihai Morar este fericitul tatic a doua gemene din cale afara de frumoase: Mara si Cezara. Ori de cate ori are ocazia, Mihai posteaza pe retelele de socializare fotografii cu cele doua fetite! .

FOTO/VIDEO Chinezii de la Huawei isi prezinta cele mai noi tehnologii la Bucuresti: Ne asteptam ca standardul 5G sa apara comercial in jurul anului 2020/Telul este sa ajungem la viteze de descarcare de pana la 10 Gigabiti pe secunda

Furnizorul chinez echipamente si solutii de telecomunicatii Huawei a ajuns la peste 1200 de angajati in Romania la sfarsitul anului trecut, aproape 800 dintre acestia lucrand in Centrul global de servicii de retelistica din Bucuresti, a precizat luni pentru HotNews. ro Gavin Wang, vice general manager in Huawei Romania. Grupul chinez isi prezinta la Bucuresti, in perioada 18-20 mai, intr-un camion personalizat, cele mai noi si performante tehnologii. Vezi in articol ce spun reprezentantii Huawei despre tehnologia 5G si cateva poze cu echipamentele expuse.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )