Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO Premiu. 5.000 de euro, cea mai buna idee pentru salvarea centrului vechi

Adevărul Adevărul,
FOTO Premiu. 5.000 de euro, cea mai buna idee pentru salvarea centrului vechi

Centrul vechi al Calarasiului ar putea avea o noua infatisare, recastigandu-si stralucirea de altadata. Arhitecti sau ingineri urbanisti din toata tara sunt provocati la un concurs de idei si proiecte pentru modernizarea zonei centrale a orasului de pe malul Borcei. continuă pe Adevărul

Vanzarile GM, Ford si Chrysler cresc puternic; piata americana are cea mai buna evolutie dupa 2007

Cei trei mari producatori auto din SUA au inregistrat cresteri puternice ale vanzarilor in iulie, de 11% in cazul Ford Motor si Chrysler si de 16% in cazul General Motors, sustinute de livrarile in leasing, iar piata americana se indreapta spre cea mai.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

Profit sub asteptari pentru cea mai mare banca europeana

HSBC, cea mai mare banca europeana, a avut un profit net de 10,28 miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in urcare cu 10%, insa sub estimarile analistilor din cauza incetinirii dinamicii pietelor de crestere, mai ales cea chineza, scrie.

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat profit sub estimari, din cauza incetinirii economiei chineze

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat un profit net de 10,28 de miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in crestere cu 10%. Cu toate acestea, profitul se situeaza sub estimarile analistilor,.

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, investitor la cea mai importanta echipa din Ungaria

Cotidianul maghiar Nemzeti Sport anunta ca finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, va investi masiv in Ferencvaros, cea mai importanta echipa din tara vecina. Premierul ungar Viktor Orban spune intr-un interviu ca in scurt timp, Ferencvaros, va fi un club mai puternic decat oricare altul.

Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Este cea mai scumpa casa din Statele Unite. Valoreaza 190 de milioane de dolari. O avere, in toata puterea cuvantului. Dar banii nu vor fi aruncati pe fereastra: o splendita vila, de un gust rafinat, deloc ostentativ. Cop.

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune. Cel mai frecvent decesele sunt cauzate de boli ale sistemului circulator 57,5%), urmate de tumori 14,5%), bolile aparatului digestiv 9,1%) si altele. Datele sunt prezentate in proiectul Strategiei nationale de sanatate publica pentru anii 2014-2020.

Ea este cea mai frumoasa romanca. Andreea Chiru ne va reprezenta la finala Miss World din Indonezia

Cea mai frumoasa romanca a fost desemnata joi seara. Tanara are 20 de ani, este din Braila si se numeste Andreea Chiru. Castigatoarea ne va reprezenta la finala Miss World care va avea loc in luna septembrie.

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri din Romania va avea loc la Ploiesti, intre 8-11 august

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri academice pentru elevi se reintoarce in Romania pentru a doua editie! La fel ca si anul trecut, ARGO Open International Debating Tournament va avea loc in.

China: viata in cea mai poluata tara din lume

China este cea de-a doua mare economie a lumii, insa pretul ascensiunii este platit cu viata locuitorilor tarii. Rezidentii oraselor care au cunoscut boom-ul sunt de ingrijorati din cauza riscurilor carora se expun atunci cand respira aerul de afara, cand beau apa si atunci cand aleg hrana din fiecare zi. A trai in China a devenit echivalentul unei vieti in teritoriile afectate de dezastrele de la Cernobil si Fukushima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )