Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Protejatul cantaretei Miley Cyrus de la premiile MTV este cautat de politie

Adevărul Adevărul,
FOTO Protejatul cantaretei Miley Cyrus de la premiile MTV este cautat de politie

Jesse Helt, tanarul fara adapost care a insotit-o pe cantareata Miley Cyrus la decernarea premiilor MTV Video Music 2014, este cautat de politia din statul sau, Oregon, pentru posesie de droguri, intrare prin efractie si talharie. continuă pe Adevărul

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

MTV Video Music Awards: Wrecking Ball al artistei Miley Cyrus, desemnat videoclipul anului

Gala premiilor MTV - Video Music Awards 2014 s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, in cadrul careia au fost premiate videoclipurile mai multor artisti, printre laureati numarandu-se Miley Cyrus,.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

Triumf pentru Miley Cyrus la MTV VMA! A castigat cel mai important premiu al serii! Vezi lista castigatorilor!

In urma cu un an de zile, la MTV VMA, Miley Cyrus dadea nastere fenomenului twerking si incepea transformarea ei de la un star Disney cuminte la o vampa obraznica, capabila de cele mai scandaloase lucruri pentru a iesi in evidenta. Acum, Miley Cyrus a castigat cel mai important trofeu la MTV VMA 2014, la categoria Video of The Year.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )