Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Reabilitarea blocurilor cu fonduri europene scoate bani si din buzunarele proprietarilor. Cat costa anveloparea

Adevărul Adevărul,
FOTO Reabilitarea blocurilor cu fonduri europene scoate bani si din buzunarele proprietarilor. Cat costa anveloparea

Zeci de blocuri din Oradea vor fi reabilitate termic, prin fonduri europene. Patru dintre ele sunt sunt deja in stadiu avansat de lucru. continuă pe Adevărul

Fonduri europene pentru pomicultura, ramura agriculturii care sufera

Potrivit statisticilor, pomicultura a luat cele mai putine fonduri europene. Reprezentantii Ministerului Agriculturii spun ca ar fi disponibile fonduri europene pentru pomicultura in jur de 250 de milioane de euro.

Fonduri europene pentru tineri. Ministerul Agriculturii anunta primele masuri PNDR

Tinerii care se stabilesc la tara si vor sa faca o ferma prin fonduri europene ar putea accesa pana la 50. 000 de euro.

Cum se obtin fonduri europene pentru o ferma de gaini

Cei care vor sa faca o afacere in agricultura pot face un proiect prin care sa obtina fonduri europene pentru o ferma de gaini.

Fonduri europene pentru ferme de familie. 15 proiecte-tip atractive

Ministerul Agriculturii propune cateva proiecte-tip prin care se pot obtine fonduri europene pentru ferme de familie mai usor, evitand birocratia.

Fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole. Care sunt pasii

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare.

DNA Suceava, perchezitii intr-un caz de coruptie cu fonduri europene

Procurorii DNA efectueaza luni, mai multe perchezitii intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene, informeaza B1 TV. Oamenii legii efectueaza opt perchezitii domiciliare, dar si la sedii comerciale, situate in.

Fermierii, asteptati sa depuna primele proiecte pentru finantare din noul PNDR. Cu ce noutati vine programul de fonduri europene pentru agricultura 2014-2020

Fermierii sunt asteptati, incepand de miercuri, sa depuna primele propuenri de proiecte pentru a primi finantari europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, a anuntat Ministerul Agriculturii. 3 masuri din PNDR a lansat, momentan, Ministerul Agriculturii, in conditiile in care Romania a obtinut doar un acord de principiu pentru doua dintre ele, intregul PNDR aflandu-se inca in analiza Comisiei Europene in vederea aprobarii. HotNews va prezinta cele mai importante aspecte ale noului PNDR.

Parvan: Vor tine piept autoritatile posibilelor retrageri de bani din bancile noastre?

Solutia rationala pe care Grecia ar trebui s-o abordeze ar fi o iesire negociata din zona euro, ceea ce nu presupune si retragerea din Uniunea Europeana UE), este de parere Doru Lionachescu, presedintele Capital Partners.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )