Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Simona Halep s-a calificat in finala de la Turneul Campioanelor, acolo unde o va reintalni pe Serena Williams

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep s-a calificat in finala de la Turneul Campioanelor, acolo unde o va reintalni pe Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) a castigat, sambata, meciul cupoloneza Agnieszka Radwa324;ska 6 WTA), scor 6-2, 6-2, asigurandu-si un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Finala se va disputa duminica, cealalta participanta fiind liderul american Serena Williams. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce Serena Williams a pierdut un game in disupra impotriva jucatoarei Eugenie Bouchard. Astfel, Simona a obtinut matematic.

Simona Halep s-a calificat oficial in semifinale la Turneul Campioanelor

Indiferent de rezultatul meciului de vineri cu Ana Ivanovic, jucatoarea noastra Simona Halep va evolua in semifinale la Turneul Campioanelor din Singapore.

FOTO Simona Halep se pregateste joi la antrenament. Imbulzeala la autografe!

Simona Halep nu are joi zi de pauza, desi a jucat miercuri, iar vineri si sambata va avea partide in fiecare zi. Ea se antrena joi la ora 12:30 foto 1), atunci cand Maria Sharapova pierdea cu Petra Kvitova, la Singapore.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore si o va intalni, vineri, de la ora 14. 30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. Halep a.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. Sunt pregatita de orice

Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. , a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Am incercat in fiecare zi sa muncesc sa ajung aici. Vreau sa.

Turneul Campioanelor: Simona Halep se califica in finala dupa o victorie uriasa cu Agnieszka Radwanksa

Practic Simona Halep nu i-a acordat nicio sansa in semifinala de sambata adversarei sale din Polonia, in fata careia pierduse de patru ori in sase meciuri, inclusiv in acest an in penultimul act de la Indian Wells.

Simona Halep o asteapta razand pe Serena Williams in finala: Sunt pregatita pentru orice

Simona Halep s-a calificat de o maniera categorica in ultimul act la Turneul Campioanelor din Singapore dupa un meci perfect cu Agnieszka Radwanska. In finala Halep o va reintalni pe Serena Williams la doar cateva zile dupa ce I-a administrat cea mai severa infangere din ultimii 16 ani.

GAME cu GAME Turneul Campioanelor: Simona Halep - Agnieszka Radwanska in semifinale. Halep face un meci urias

Simona Halep s-a calificat de pe primul loc in semifinale la Turneul Campioanelor, competitie gazduita de Singapore si la care au participat cele mai bune opt jucatoare din lume. Halep a intalnit-o, sambata, pentru un loc in finala pe poloneza Agnieszka Radwanska, a sasea jucatoare a lumii in acest moment, pe care a invins-o de o maniera entuziasmanta. Meciul a fostlive text in aceasta pagina dupa ora 13:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )