Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO: Top 10 Premiile americane de arhitectura 2014.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Top 10 Premiile americane de arhitectura 2014.

Revista Businessinsider a publicat premiile acordate de Institutul American de Arhitectura pentru proiecte deosebite realizate pana la momentul actual. Proiectele evidentiate se refera la cladiri, constructii, renovari, interioare, etc. care se diferentiaza substantial prin anumite solutii si idei noi abordate. Cladirile si constructiile noi alese sunt extrem de diferite, de la case individuale, la muzee, restaurante, birouri, showroomuri, aeroporturi, etc. Mult au fost luate in considerare . continuă pe România Liberă

FOTO: Top 20 Premiile americane de arhitectura 2014.

Revista Businessinsider a publicat premiile acordate de Institutul American de Arhitectura pentru proiecte deosebite realizate pana la momentul actual. Proiectele evidentiate se refera la cladiri, constructii, renovari, interioare, etc. care se diferentiaza substantial prin anumite solutii si idei noi abordate. Cladirile si constructiile noi alese sunt extrem de diferite, de la case individuale, la muzee, restaurante, birouri, showroomuri, aeroporturi, etc. Mult au fost luate in considerare .

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Top 10 bine imbracati la Critics Choice Awards 2014!

Starurile de la Hollywood s-au imbracat la patru ace si pentru Critics Choice Awards, iar aparitiile de pe red carpet au fost mult mai reusite fata de cele de la Golden Globes. Sandra Bullock, Lupita Nyong, Cate Blanchett si Margot Robbie au punctat aparitii memorabile.

Top 10 companii aeriene dupa numarul de zboruri anulate

In Europa, in ultima luna, 15 decembrie 14 ianuarie, au fost anulate in medie 133 de zboruri pe zi, de catre cei 40 de operatori aerieni luati in calcul de flightstats. com . Wall-Street. ro a realizat pe baza acestor date un clasament cu.

Top 10 cele mai performante submarine

In ceea ce priveste conflictul naval, submarinele sunt arma perfecta: sunt bune atat pentru ofensiva,cat si pentru defensiva, pot purta o cantitate insemnata de armanent si au o autonomie de aproximativ 200 de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )