Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Al treilea protest la Cimpeni, in Apuseni, impotriva proiectului Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
FOTO Al treilea protest la Cimpeni, in Apuseni, impotriva proiectului Rosia Montana

Un grup de cateva sute de persoane continua actiunile de protest la Campeni, pentru salvarea Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni. Este a treia zi in care manifestantii s-au strans pentru a protesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

FOTO Al treilea protest la Cimpeni, in Apuseni, fata de proiectul Rosia Montana

Un grup de cateva sute de persoane continua actiunile de protest la Campeni, pentru salvarea Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni. Este a treia zi in care manifestantii s-au strans pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Patriarhia Romana: Suntem iMPOTRIVA proiectului Rosia Montana. Se distruge regiunea pe vecie.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a reamintit ca Sinodul BOR s-a declarat inca de acum zece ani impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, relateaza Realitatea TV. Se implinesc zece ani de cand Sfantul Sinod si-a exprimat public punctul de vedere impotriva proiectului Rosia Montana. Creatia, mediul sunt dar de la Dumnezeu care trebuie prezervat. Sunt aceste probleme de patrimoniu, care in viziunea celor care au initiat proiectul, ar trebui sa dispara. Nu .

Badea: Am verificat pe HotNews cand au inceput protestele impotriva proiectului Rosia Montana si a mea. Iata ce spuneam eu atunci

Mircea Badea le-a marturisit telespectatorilor Antena 3, luni seara, ca de doua saptamani este sub asediu pe doua subiecte: Rosia Montana si cainii fara stapan. Vorbind despre primul asediu, cel legat de.

Eugen Tomac: Ponta sa spuna clar daca este pentru sau impotriva proiectului Rosia Montana

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta este un demagog desavarsit in cazul exploatarii de la Rosia Montana. Tomac i-a cerut.

FOTO Sute de oameni au iesit in strada la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana

Sute de oameni au protestat duminica la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Participantii au cerut din nou Parlamentului si Guvernului sa nu avizeze investitia in exploatarea aurului din Muntii Apuseni.

FOTO A treia duminica de proteste impotriva proiectului Rosia Montana, la Timisoara

Mai putini decat in precedentele doua duminici, dar la fel de zgomotosi, timisorenii care nu sunt deacord cu proiectul actual al exploatarii de la Rosia Montana au iesit din nou in oras.

Aproximativ 15.000 de oameni au protestat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 15. 000 de oameni au blocat complet, ieri seara, centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei, protestand impotriva proiectului de la Rosia Montana pentru a 15-a zi consecutiv.

15.000 de romani au protestat iMPOTRIVA proiectului de la Rosia Montana. Este o CRIMA ce se petrece acolo

15 mii de oameni au iesit din nou in strada in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana. A fost a 15-a zi de proteste si nu ultima, spun protestatarii, care sunt hotarati sa se adune.

Ce se intampla daca protestatarii castiga impotriva proiectului minier de la Rosia Montana? Se duc acasa sau raman pe strazi, inarmati cu sticle de plastic si pompe de bicicleta?

Pe 8 septembrie, protestul impotriva proiectului minier de la Rosia Montana ajungea in Piata Victoriei. Am alergat sa fiu in fruntea multimii, sa vad cum ar reactiona masa de 10. 000 de oameni la vederea cuibului guvernantilor lor. Cativa jandarmi se strecurau printre tufisurile din fata cladirii unde se intalneste guvernul. Principalul bloc de protestatari nu stia in ce directie sa se indrepte. Organizatorii le spuneau oamenilor, prin megafoane, sa mearga catre Obor.

FOTO Constanta, protest Rosia Montana cu muzica si glasuri de copii

Chitara, violoncel, fluiere, scandari si Galagieee. Protestatarii stransi in fata Prefecturii Constanta au manifestat pasnic duminica, 15 septembrie, impotriva exploatarii cu cianuri de la Rosia Montana, precum si a celei prin fracturare hidraulica din Dobrogea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1974 seconds )