Libnet.ro
UNICEF

21:46

FOTO VIDEO Peste 100 de persoane au sunat la 112 pentru a chema pompierii in ajutor dupa inundatiile de la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Peste 100 de persoane au sunat la 112 pentru a chema pompierii in ajutor dupa inundatiile de la Alba Iulia

Peste 100 de apeluri la 112 au fost efectuate in dimineata zilei de duminica, 19 iulie 2020, in care cetateni si agenti economici din Alba Iulia au cerut ajutor din partea pompierilor. continuă pe Adevărul

Peste 100 de cercetatori reputati cer ca voluntari sanatosi sa fie expusi la coronavirus pentru a vedea daca vaccinurile functioneaza

Peste 100 de cercetatori reputati, inclusiv 15 laureati ai premiului Nobel, cer ca voluntari sanatosi sa fie expusi la noul coronavirus pentru a vedea daca vaccinurile impotriva Covid-19 functioneaza, relateaza CNBC.

Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap! Prognoza meteo ingrijoratoare pentru urmatoarele patru saptamani

Desi ANM estima o vreme calda, in general, pentru urmatoarele patru saptamani, acum aflam ca planurile noastre de concediu ar putea fi date peste cap de schimbarile bruste de vreme. Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru umratoarele patru saptamani o prognoza care da peste cap .

Peste 100.000 de oameni la mare. Care e atmosfera pe litoralul romanesc, in cel mai aglomerat weekend de pana acum (VIDEO)

Pandemie sau nu, romanii nu renunta la distractia de weekend. Peste 100. 000 de oameni au mers la mare in cel mai aglomerat sfarsit de saptamana de pe litoral, iar unii continua sa vina si duminica in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )