Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

FOTO - VIDEO Rotary a regasit speranta pentru napastuitii Bocsei

Adevărul Adevărul,
FOTO - VIDEO Rotary a regasit speranta pentru napastuitii Bocsei

Nici in acest an, Clubul Rotary din Resita n-a uitat sa aduca un zambet si bucurie copiilor de la Centrul de zi ,,Sperante regasite din Bocsa. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO S-au aprins luminile de sarbatoare in Otelu Rosu

Sute de copiii au invadat centrul civic al orasului pentru a primi daruri de la Mos Nicolae dar si pentru a se fotografia cu noile aranjamente luminoase.

FOTO VIDEO Revelion cu bucate traditionale, dar si rasfat cu ritualul Cleopatrei la Baile Herculane

Cine nu s-a decis inca unde sa petreaca Revelionul 2014, mai are cateva zile la dispozitie pentru a-si rezerva un loc in celebra statiune Baile Herculane. Pentru masa de Revelion, hotelierii au pus la punct un meniu bogat, iar pensiunile au pastrat preturile de anul trecut pentru a-si pastra clientii fideli.

FOTO-VIDEO Esplanada din centrul Slatinei, completata cu pavele

In cursul week-end-ului care tocmai s-a incheiat, esplanada din centrul municipiului Slatina a cunoscut o operatie de face-lift, fapt pentru care si-a schimbat imaginea. Astfel, spatiile pentru flori din mijlocul piatetei au disparut ca prin minune, acestea fiind acoperite cu pavele. Schimbarea aspectului esplanadei este insa unul temporar, spatiile anterior mentionate urmand sa fie readuse la suprafata in primavara.

FOTO VIDEO O iapa care a fost ingrijita la padocul de caini va fi vanduta la licitatie de Primaria Focsani

Calul a ajuns in custodia autoritatilor locale dupa ce a fost gasit ratacit pe camp. Angajatii de la padocul pentru caini l-au ingrijit dar cheltuielile cu intretinerea calului depasesc posibilitatile institutiei.

Foto Video Un pensionar a fost amendat dupa ce a fost doborat la pamant de un caine

A fost doborat la pamant de un caine iar apoi pentru ca i-au scapat cateva injurii la adresa patrupedului si a stapanei, a fost amendat de politistii locali. Este patania unui batran din Pitesti.

FOTO VIDEO Pagina de Facebook pentru Manastirea Rancaciov

Manastirea Rancaciov, din comuna Calinesti, are cont pe Facebook. Staretul posteaza pe pagina virtuala a sfantului lacas rugaciuni si socializeaza cu enoriasi de peste hotare aflati poate chiar si la mii de kilometri departare. Numarul cererilor de prietenie inregistrate ajung la aproape 2.

FOTO VIDEO La Teatrul de Papusi actorii au fost inlocuiti cu fructe si legume proaspete

Teatru pentru copii, prin care sunt invatati sa manance fructe si legume proaspete si, nicidecum, fast-food! Aceasta a fost tema unei piese de teatru organizata, astazi, la ora 11. 30, la Teatrul de Papusi Aschiuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )