Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO Ziua Politiei Romane a atras sute de copiii in Parcul 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
FOTO Ziua Politiei Romane a atras sute de copiii in Parcul 1 Decembrie

Ziua Politiei Romane a fost marcata la Oradea printr-o serie de manifestari dedicate, in special, cetatenilor. Cei mai incantati au fost copiii care S au participat in Parcul 1 Decembrie la demonstratiile efectuate de politisti, cei mici avand posibilitatea sa vada indeaproape dotarile oamenilor legii, armele, autoturismele dar, mai ales, sa ii cunoasca pe cativa dintre cainii de serviciu ai politistilor bihoreni. continuă pe Adevărul

FOTO Ziua Politiei Romane, sarbatorita la Botosani in fata Muzeului de Istorie cu mascati si criminalisti. Se implinesc 193 de la infiintarea Politiei Romane

Astazi se implinesc 193 de ani de la infiintarea Politiei Romane. La Botosani a fost organizata pe Pietonalul Unirii, Ziua Portilor Deschise, fiind prezentate arme si ustensile din dotarea politistilor botosaneni.

Avansari in grad, in IPJ Valcea. Lista politistilor care au fost recompensati de Ziua Politiei Romane

Peste 50 de angajati ai Inspectoratului Judetean de Politie IPJ)Valcea au fost avansati in grad de Ziua Politiei Romane. Este vorba despre agenti de politie care-si desfasoara activitatea in cadrul sectiilor rurale, dar si despre angajati din cadrul mai multor servicii, printre care si cel Rutier.

Ziua Politiei Romane sarbatorita si la Satu Mare

Politia satmareana a imbracat haine festive miercuri cu ocazia implinirii a 193 de ani de atestare documentara a Politiei Romane ocazie cu care a a organizat astazi o serie de evenimente, menite sa marcheze Ziua Politiei Romane.

Mesajul lui Iohannis de ziua Politiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul zilei Politiei Romane, prin care a aratat ca seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada cei care lucreaza in acest sistem, in aplicarea legii, arata ca Politia Romana este o institutie responsabila, sigura si de incredere, informeaza Mediafax.

FOTO VIDEO Ziua Politiei la Alba Iulia: peste 100 de prescolari au asistat la un exercitiu de simulare a unui jaf

Peste 100 de elevi si prescolari insotiti de cadre didactice au asistat, marti, 23 martie, in centrul orasului Alba Iulia la un exercitiu organizat de IPJ Alba, in care politistii au urmarit si prins autorii unui jaf. S imularea interventiei in cazul unui eveniment semnalat prin numarul de urgenta 112 a fost prilejuit de Ziua Politiei Romane.

Masinile de epoca ale politistului Ovidiu Zaharie vor fi vedete de Ziua Politiei

Hunedorenii sunt invitati miercuri, 25 martie, sa viziteze o expozitie inedita de masini de epoca, organizata cu ocazia Zilei Politiei Romane. Evenimentul are loc in Piata Unirii din Deva si face parte din programul de actiuni dedicat sarbatorii politistilor.

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Politiei Romane: Va urez multa putere de munca in indeplinirea sarcinilor zilnice

Cu prilejul zilei Politiei Romane, presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, tuturor, comandantilor, politistilor si angajatilor Politiei, un mesaj de apreciere fata de eforturile depuse in deplinirea.

De Zilei Politiei Romane, Gabriel Oprea a premiat cei mai buni politisti

De Zilei Politiei Romane, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a premiat pe cei mai buni politisti romani, care s-au remarcat anul trecut prin devotament si profesionalism in indeplinirea atributiilor.

FOTO Politistii au schimbat pistolul cu lingura de lemn

Organizati in echipe, politistii din Salaj s-au intrecut luni, 23 martie, in gatit in aer liber. Competitia, din care castigatoare au iesit papilele gustative ale participantilor, face parte din programul pregatit pentru Ziua Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )