Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fragmente osoase umane, descoperite intr-un parc din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Fragmente osoase umane, descoperite intr-un parc din Bucuresti

Mai multe fragmente osoase umane au fost descoperite, marti, in Parcul Bordei din Capitala, din primele investigatii reiesind ca ramasitele au o vechime de aproximativ 30 de ani, informeaza surse din. continuă pe Antena3

Fragmente osoase umane, descoperite intr-un parc din Bucuresti

Mai multe fragmente osoase umane au fost descoperite, marti, in Parcul Bordei din Capitala, din primele investigatii reiesind ca ramasitele au o vechime de aproximativ 30 de ani, informeaza surse din.

Fragmente osoase umane, vechi de 30 de ani, descoperite in Parcul Bordei

Mai multe fragmente osoase umane au fost descoperite, marti, in Parcul Bordei din Capitala, din primele investigatii reiesind ca ramasitele au o vechime de aproximativ 30 de ani, informeaza surse din Politie.

Fragmente osoase umane, vechi de 30 de ani, descoperite in Parcul Bordei

Mai multe fragmente osoase umane au fost descoperite, marti, in Parcul Bordei din Capitala, din primele investigatii reiesind ca ramasitele au o vechime de aproximativ 30 de ani, informeaza surse din Politie citate de Mediafax.

Tanar injunghiat intr-un parc din Pitesti

Refugiati sirieni, prinsi intr-o gara din judetul Arad

Mai multi refugiati sirieni au fost prinsi de autoritatile aradene. Acestia calatoreau fara forme legale si au fost gasiti azi-noapte intr-o gara din judetul Arad, potrivit TVR1. Este vorba despre.

Oase umane, vechi de 30 de ani, descoperite in Parcul Bordei

In Parcul Bordei din Capitala au fost descoperite, marti, mai multe fragmente osoase umane. Din primele investigatii a reiesit ca ramasitele au o vechime de aproximativ 30 de ani, informeaza surse din Politie.

Fotografia care a starnit o adevarata dezbatere intr-un oras din Marea Britanie. Ce a pozat o pensionara

Povestea unei pensionare din Marea Britanie a ajuns subiect de stire in tabloidele din Marea Britanie. Asta dupa ce, in timpul unei drumetii printr-o padure din Birmingham, a facut o fotografie care ridica multe.

Creatura venita pe lume intr-un sat din Thailanda. Localnicii cred ca este un semn de prosperitate si noroc

Mutatiile genetice nu sunt ceva deosebit in lumea aminalelor, insa aceste imagini din Thailanda par desprinse de pe alta lume. Ciudata creatura a venit pe lume in High Rock, Wanghin, Thailanda, imaginea fiind.

Patru sirieni, prinsi intr-o gara din Arad. Unde voiau sa ajunga

Ei au fost dusi la Centrul regional pentru solicitantii de azil din Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )