Libnet.ro
UNICEF

22:15

Francezii jignesc din nou tara noastra, iar Partidul Conservator taxeaza insultele aduse

Antena3 Antena3,
Francezii jignesc din nou tara noastra, iar Partidul Conservator taxeaza insultele aduse

Parlamentarii conservatori condamna politicienii straini care se folosesc de problematica romilor pentru a-si justifica insultele la adresa statului roman. Asta dupa ce deputatul francez Pierre Lellouche a. continuă pe Antena3

Studiu Petrom: Lipsa fondurilor, principala problema cu care se confrunta societatea civila din tara noastra

Cele mai importante probleme cu care se confrunta societatea civila din tara noastra sunt lipsa fondurilor 74%), dezinteresul institutiilor de stat 39%) si intarzierea finantarilor europene 36%), conform unui studiu Cult Market Research comandat de Petrom.

Presedintele BERD viziteaza tara noastra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat de presa.

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra. Concursul s-a desfasurat la Banesti, Prahova, pe un traseu istoric de exceptie si a fost organizat de iacarii.

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele.

Basescu, catre autoritati: Atentie cu regionalizarea, tara noastra se poate transforma intr-un stat federal

Traian Basescu a subliniat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca planul de regionalizare trebuie tratat cu multa grija, deoarece este posibil ca tara noastra sa se transforme intr-un stat federal.

Caru' cu Vedete: Simona Trasca socheaza din nou. A desfacut picioarele si s-a tras de chiloti intr-un club plin; Ne mandrim cu vedetele noastre! Arata senzational, desi au peste 40 de ani; Roxana Nemes, fara sutien prin parc! Uite ce sani imensi are blon

Arogantele Mihaelei Radulescu la Monaco - taxi elicopter si cina exclusivista pe stanci. Dupa divortul de Elan Schwartzenberg, a fost numita. Tudor Chirila, in tandreturi cu iubita in public. La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila are din nou o iubita oficiala. Cei doi au fost surprinsi.

Oops! Sarah Palin loveste din nou: Sa-l lasam pe Allah sa descurce itele din Siria!

Fostul guvernator al statului american Alaska, Sarah Palin, a criticat decizia presedintelui Barack Obama, de a se implica in conflictul din Siria. Atat timp cat avem un Comandant Suprem, care stie ce face, sa-l.

Fostul tenisman Ilie Nastase se casatoreste din nou.

Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita lui, Brigitte Sfat, se casatoresc civil, luni, la Timisoara, nasi fiind doi oameni de afaceri din Sibiu, conform unor surse locale, citate Mediafax. Potrivit unor surse din Primaria Timisoara, fostul tenisman Ilie Nastase si Brigitte Sfat se vor casatori civil, luni, la ora 17. 00, la sediul institutiei, cununia urmand sa fie oficiata de primarul Nicolae Robu. La eveniment sunt invitate aproximativ 20 de persoane, rude si cativa prieteni ai .

Lichiditatea saptamanala a scazut din nou sub 10.000 de contracte

La Sibex, cele cinci sedinte ale intervalului 10-14 iunie au indicat scaderea interesului jucatorilor pentru speculatiile futures comparativ cu prima saptamana din iunie.

Microsoft critica din nou iPad-ul printr-o noua reclama

Cateva avantaje ale unei tablete cu Windows RT sunt evidentiate de Microsoft in cea mai recenta reclama din seria anti-Apple. iPad-ul este cea mai populara tableta la ora actuala. Cu toate ca marja de diferenta intre cei care folosesc un iDevice si orice alt ultraportabil similar cu Androids-a mai micsorat, numarul celor care au sau isi doresc un iPad inca este foarte numeros. In incercarea de a atrage cativa utilizatori noi in curtea Microsoft, gigantul din Redmond a inceput o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )